Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ilyen anyóssal a...

Mit tennétek ilyen anyóssal a helyemben?

Figyelt kérdés

Férjem anyja kiskorában elhagyta őket, illetve alkoholista volt.

10+ éve nem beszélt vele a férjem, nem kiváncsi rá egyáltalán.

Az utóbbi időben előfordult, hogy nekem írt (ismeretlenül), mert megtudta, hogy össze házasodtunk (2éve).

A férjem reakciója az volt, hogy tiltsam, ezt meg is tettem, viszont folyamatosan új fiókokat hoz létre.

Most is írt, hogy boldog névnapot kíván stb, és hogy szeret minket ha megtagadjuk akkor is.

Ti mit tennétek a helyemben?

Nem örülne a férjem, ha válaszolnék, de olyan bunkó dolgoznak érzem, ha annyit sem írok, hogy köszönjük.

Viszont bonyodalmat sem akarok azzal, hogy pl azt hiszi beszélgetni fogok vele..

Hagyjam figyelmen kívül, tiltsam vagy válaszoljak?

2021. nov. 22. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Be tudod állítani azt is, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhessenek be, talán azt nem csinálja, hogy új profillal nekiáll ismerősnek jelölgetni azokat akiket te is ismersz (sógórnő) stb.
2021. nov. 22. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Voltam hasonló helyzetben, csak a férjed oldalán, az én anyám csinálta ezt, (postai) levélben. A borítékra ránéztem is undorodtam. Ha a párom bármit is visszaírt volna neki nagyon-nagyon rossz néven vettem volna és visszafordíthatatlanul meginog benne a bizalmam. Szóval azt tudom javasolni, hogy a férjed utasítását kövesd ebben a kérdésben, ignoráld a nő leveleit.
2021. nov. 22. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle,hogyha ezt tette a fiával:akkor ki is tagadott meg kit?
2021. nov. 22. 12:43
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Én azért ennyire drasztikus sem szeretnék lenni. Én lehet annyit írnék neki lezárásként. Hogy nagyon kedves tőle, hogy próbál veletek kapcsolatot létesíteni. Tudod a történetüket, hátterüket, és ebből kifolyólag a férjed nem szeretné vele a kapcsolatot tartani, még rajtad keresztül sem. Így nem szeretnéd megbántani (még ha meg akarod is, írd ezt, nem kell bunkónak lenned vele, akkor sem, ha megérdemli), de harmonikus a kapcsolatototok, nem szeretnél emiatt konfliktust a férjeddel. Legyen kedves a fiával felvenni a kapcsolatot, mert te ezügyben nem tudsz segíteni, nem kívánsz belefolyni. Innentől kezdve ha nem adja fel, lehet tiltani. Én ezt tenném. Most miért kell bunkóskodni, attól nem lesz jobb. Így válaszoltál is, adtál egy esélyt, hogy tiltás nélkül megússza. Ha utána is írogat, lehet tiltani.
2021. nov. 22. 13:00
 15/21 anonim ***** válasza:
98%
Tiltás.
2021. nov. 22. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én egészen egyszerűen nem válaszolnék, az üzeneteknél van olyan opció, hogy figyelmen kívül hagyás.

A tiltás csak vörös posztó az ilyennek.

Nulla válasz, nulla interakció.

2021. nov. 22. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem csinálnék semmit. Rosszat nem írnék mert a férjem még ki is békülhet vele és utána az gáz lenne. Én egyszerűen nem válaszolnék. Ha nem napi több 10 üzenetet ír akkor nincs gond.
2021. nov. 22. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a férjem jelenlétében megírnám neki, legyen szíves nem zaklatni az írogatásaival. Ha legközelebb is küld valamit, akkor feljelentést tesztek zaklatásért. Aztán utána tiltás.
2021. nov. 22. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le, hagyd filyelmen kívül. A férjednek minden oka megvan rá, hogy hallani sem akar róla. Az én anyám is alkesz, nem a levegőbe beszélek, semmiféle kapcsolatom nincs vele. Viszont nagyon dühös lennék a férjemre, ha a hátam mögött írogatna vele.
2021. nov. 22. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
megírnám neki hogy ne strapálja magát nincs pénzem és ha lenne se kapna.
2021. nov. 22. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!