Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom úgy hívja a volt apósát...

Párom úgy hívja a volt apósát mindenki előtt, hogy "apósom". Szerintetek ezen kár kiakadni?

Figyelt kérdés
Az én apám,akkor mégis mi a fene neki? Nekem úgy jön le,hogy még mindig az exe családját tartja sajátjának...
2021. nov. 13. 08:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%

20 éve élek házasságban, a férjem második feleségeként. Egyikünk szülei sem élnek már.

A mai napig a férjem úgy beszél a volt neje szüleiről, hogy az apósom/anyósom és ez olyannyira nem érdekel, hogy észre sem veszem, csak most a kérdésed kapcsán jutott eszembe.

Pedig mi házasok vagyunk.

2021. nov. 13. 09:09
 12/40 A kérdező kommentje:
5 éves a kapcsolatunk.
2021. nov. 13. 09:10
 13/40 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ha neked az 5 év nem volt elegendő, hogy tudd, mennyire tartoztok össze és "még mindig az exe családját tartja e a sajátjának...", akkor megette a fene az egészet!

2021. nov. 13. 09:14
 14/40 anonim ***** válasza:
78%

Tipikus vihar a biliben jellegű probléma.

Ha 5 éve vagytok együtt, és még mindig nem kérte meg a kezedet, az nagyobb probléma, mint hogy kit hív apósnak. A te apád nem az apósa, és ahogy elnézem, soha nem is lesz az, tehát felesleges ezen hisztizni. Amúgy az én férjem még soha nem ejtette ki a száján az após-anyós szót, a keresztnevükön hívja a szüleimet.

2021. nov. 13. 09:16
 15/40 anonim ***** válasza:
88%
nekem is após a régi is. de ezen nem érdemes fennakadni. ettől szerinted kevésbé szeret téged?
2021. nov. 13. 09:17
 16/40 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező és az anyósokkal mi a helyzet?:)
2021. nov. 13. 09:27
 17/40 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nagyon túlreagálod. A szüleim is úgy hivatoztak egymásra 30 év válás után is, hogy a feleségem / férjem, és nem volt ezzel senkinek semmi baja. Azt mondták, hozzátenni, hogy "ex-", h*lyén hangzik, meg különben is olyan "magyarázgatás-szagú" mások előtt, mikor pedig igazából senkinek semmi köze hozzá. Meg különben is ott voltam én. Igaz, egyiküknek sem lett új családja, az talán árnyalta volna a képet.

Lehet megszokás is. Meg lehet, hogy kedveli apádat. Egy család tagjának lenni, az szerencsés esetben nem csak adminisztratív kérdés. Úgy értem, attól, hogy már nem vagytok együtt, az a múltat nem törli ki.

2021. nov. 13. 09:45
 18/40 anonim ***** válasza:
65%
Túlreagálod.
2021. nov. 13. 10:23
 19/40 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem reagálod túl. Én harmadik házasságomban élek, és csak a párom anyját hívom anyósomnak, az exek szüleit az ex apukájának / anyukájának. Ez így normális. Teljesen igazad van.
2021. nov. 13. 10:30
 20/40 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván a párod nem tervez már újabb házasságot, és nem akar újabb apóst, meg anyóst vagy épp feleséget. Szóval mást úgysem fog már apósnak hívni, a volt apósát meg miért nem hívhatná úgy. Ha volt is, egyetlen apósa volt, mint ahogy a volt felesége is az egyetlen, mégha volt is. Utánuk nyilván csak a párja vagy barátnője lesz, hacsaknem aktuális csaja vagy nője, és nyilván ezek szüleit is úgy fogja mások előtt említeni, hogy a párom anyja, vagy épp a barátnőm apja, csajom faterja, bármi. Eszében nincs szorosabb kapcsolat, miért is illetne másokat úgy, mintha szorosabb kapcsolatban lenne velük?!!! Ébresztő!
2021. nov. 13. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!