Utàlom az anyòsom, Ti mit tennétek?
7-nek.
Elvetéltem sajnos. Ezért is lett belőle bírósági ügy.
LeQrvazott a ferjed anyja, es mindezek utan a ferjed beszel vele?? Azzal aki elete elso helyen allo not igy lealazta?
Te is vissza Qvztal neki ugye?
Mas meg is verte volna a helyedben. :(
#11! :( Nagyon sajnalom!
De azutan miert nem kerested meg es verted angyon?? Nagyon megdobbento amit veled tett!
Ugye utana lett egeszseges gyereketek, egy masik terhessegre ertem. ?
11-es vagyok.
1 év letöltendőt kapott szándékos támadásért, lelki sérülésért, de mivel idős ember volt ( olyan 70 év körül), és nem volt rendőrségi ügye így a letöltendőből 2 év felfüggesztett lett. Emelett ki kellett fizetnie a per költségét. Bíróságon kilépve látni sem akartam, így onnantól lezártam az egészet. Soha többé nem láttam. Amikor évekkel később felkereste a férjemet addigra már volt egy csodálatos kislányunk. Megtudta, ezért kereste fel a fiát. Férjem mert az apja idős ember volt már, kibékült vele, de közölte vele, hogy én nem kérek belőle, a lányunk meg amíg kicsi közösen döntünk, hogy láthatja ( nem engedtem, sosem látta) Amíg meg nem halt párszor még próbálkozott a béküléssel. Engem nem zavart, hogy a férjem tartotta vele a kapcsolatot, hiszen az apja volt, ő nevelte fel. Nem zavart, hogy amikor hívta az apja, hogy menjen hozzá , akkor átment ( idős emberként mindig rosszullétekre hivatkozott) 83 évesen halt meg. Korábban is írtam, a temetésére sem mentem el. De ennek már jó ideje, a lányunk már felnőtt lett.
Igazad van kérdezõ ne is béküljél vele, elõbb kellett volna gondolkodnia.
Csak egy gond lehet,hogy elõbb-utóbb uszitani fogja a férjedet.Velem nem az anyósom tett rosszat,hanem a huga és a bátyja.Sajnos a férjem én mekllettem sem állt ki miattuk sohasem.Mindenben én voltam és vagyok a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!