Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Utàlom az anyòsom, Ti mit...

Utàlom az anyòsom, Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Anyosom sokszor lequrv@zott megalâzott megtiport. Nem egy jo ember férjemmel is megromlott a kapcsolata, van egy 15 éves lànyunk akire soha nem volt kivàncsi. Eddig minden jo, csak most szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, érdekből. A baj, hogy a tudat hogy férjem boldog, ami érthető, nàlam olyan szinten kiveri a biztositékot, hogy idegbeteg leszek, mert férjem sosem âllt ki mellettem. Azt döntöttem, hogy közöltem vele, hogy nyugodtan felveheti az anyja al a kapcsolatot, csak gondoskodjon róla, hogy nekem soha többé ne keljen vele talalkoznom. Szerintetek ez igy helyes?
2021. nov. 8. 19:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

7-nek.

Elvetéltem sajnos. Ezért is lett belőle bírósági ügy.

2021. nov. 8. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom:((
2021. nov. 8. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Mit kapott az a féreg a tettéért? Lett utána még gyereked? Remélem a pokolban ég...
2021. nov. 8. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell ilyennel találkozni.
2021. nov. 8. 22:52
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

LeQrvazott a ferjed anyja, es mindezek utan a ferjed beszel vele?? Azzal aki elete elso helyen allo not igy lealazta?

Te is vissza Qvztal neki ugye?

Mas meg is verte volna a helyedben. :(

2021. nov. 8. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

#11! :( Nagyon sajnalom!

De azutan miert nem kerested meg es verted angyon?? Nagyon megdobbento amit veled tett!

Ugye utana lett egeszseges gyereketek, egy masik terhessegre ertem. ?

2021. nov. 8. 23:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Még elég fiatal voltam ahhoz, hogy megvédjem magam. De mostmar biztos megtépném abban biztos vagyok, es jol szemen is köpném.
2021. nov. 9. 06:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok.

1 év letöltendőt kapott szándékos támadásért, lelki sérülésért, de mivel idős ember volt ( olyan 70 év körül), és nem volt rendőrségi ügye így a letöltendőből 2 év felfüggesztett lett. Emelett ki kellett fizetnie a per költségét. Bíróságon kilépve látni sem akartam, így onnantól lezártam az egészet. Soha többé nem láttam. Amikor évekkel később felkereste a férjemet addigra már volt egy csodálatos kislányunk. Megtudta, ezért kereste fel a fiát. Férjem mert az apja idős ember volt már, kibékült vele, de közölte vele, hogy én nem kérek belőle, a lányunk meg amíg kicsi közösen döntünk, hogy láthatja ( nem engedtem, sosem látta) Amíg meg nem halt párszor még próbálkozott a béküléssel. Engem nem zavart, hogy a férjem tartotta vele a kapcsolatot, hiszen az apja volt, ő nevelte fel. Nem zavart, hogy amikor hívta az apja, hogy menjen hozzá , akkor átment ( idős emberként mindig rosszullétekre hivatkozott) 83 évesen halt meg. Korábban is írtam, a temetésére sem mentem el. De ennek már jó ideje, a lányunk már felnőtt lett.

2021. nov. 9. 20:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Csodàllak érte, én nem tudom, hogy dolgoztam volna fel.
2021. nov. 10. 18:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kérdezõ ne is béküljél vele, elõbb kellett volna gondolkodnia.

Csak egy gond lehet,hogy elõbb-utóbb uszitani fogja a férjedet.Velem nem az anyósom tett rosszat,hanem a huga és a bátyja.Sajnos a férjem én mekllettem sem állt ki miattuk sohasem.Mindenben én voltam és vagyok a hibás.

2021. nov. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!