Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok, ha a saját...

Mit szólnátok, ha a saját testvéretek nem ültetne a lagzijában a főasztalhoz, úgy, hogy a párja testvére, mostoha testvére ott ül, de titeket beültet a násznép közé a feleségeddel és a gyerekeddel együtt? A miénken ő és a férje is a főasztalnál ült.

Figyelt kérdés
Nincs rossz kapcsolatunk, ami ezt különösebben indokolná… nagyon rosszul esett nekem és a feleségemnek is.

2021. okt. 29. 15:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
Ez tényleg nem kerek így. Érthető, hogy rosszul esik, még a lagzi előtt kérdezz rá. Hány éves a gyereked?
2021. okt. 29. 16:21
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Öcsém esküvőjen mi sem ültünk a főasztalnal, de ezen eddig sose gondolkodtam el, annyira lényegtelen számomra hogy hol ültünk... De most gondolkodoba estem egy darabig, de így utólag sem mozgatott meg bennem semmit. Szuper esküvő volt.
2021. okt. 29. 16:23
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Én se ültetnék gyereket a főasztalhoz. Ha ennyire zavar, miért nem kérdezed meg a testvéred? Simán lehet, hogy olyan választ ad, amit el tudsz fogadni, és akkor nem lesz ebből a kis butaságból évekig tartó harag és sértettség.
2021. okt. 29. 16:28
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
Meg kell kérdezni ha ez téged bánt, ne maradjon tüske.
2021. okt. 29. 16:34
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Elhiszem, hogy rosszul esett, de idővel majd kihevered!
2021. okt. 29. 16:47
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem hogy ebböl ügyet csinalnek.
2021. okt. 29. 17:18
 17/30 anonim ***** válasza:
20%

99,9 % hogy a menyasszony rokonai akik a főasztalhoz ülhetnek :)

A férj családja mindig is ki lesz közösítve.

A fiam esküvőjén az ültetőkártyán a menyasszony szülei "apa" és "anya"

mi pedig "Piri néni" és Józsi bácsi" voltunk.

Így kezdődik szép lassan a férj családjának leépítése.

2021. okt. 29. 17:59
 18/30 anonim ***** válasza:
58%

Kérdezd meg, mert ezt így látatlanba...

Amúgy nálunk is ez volt, rákérdeztem de csak a terelés ment, végül úgy döntöttem ha így hát így,elküldtem a faxba és többet nem beszéltem velük, persze ment a békülni akargatás mert a pénzem/kapcsolataim azok azért jól jöttek, de nem érdekel. Persze anyáéknál időnként összefutunk de olyankor sz@rrá oltogatom.

2021. okt. 29. 18:04
 19/30 anonim ***** válasza:
80%
A gyerek miatt szerintem. Gyereknek nincs keresnivalója a főasztalnál. Ha a gyereket meg máshová ültetik, más rokonhoz, úgyis a seggetekben akar lenni, egész este a mászkálás lenne. Az meg ne rontsa már el a vacsorát.
2021. okt. 29. 18:07
 20/30 anonim ***** válasza:
80%
Sok oka lehet, ezen nem kell megsértődni. A főasztal szimmetrikus szokott lenni, ha pl. a vőlegénynek már nem élnek a szülei, akkor több testvért ültet oda, hogy egyforma legyen a két oldal. Vagy az ő testvérei egyedülállóak, téged meg nem akar elszakítani a családtól a tesód. Erre biztos van magyarázat, nekem durvább az a sztori, ahol a menyasszony szülei anya és apa, a vőlegényé meg csak néni és bácsi.
2021. okt. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!