Mit szólnátok, ha a saját testvéretek nem ültetne a lagzijában a főasztalhoz, úgy, hogy a párja testvére, mostoha testvére ott ül, de titeket beültet a násznép közé a feleségeddel és a gyerekeddel együtt? A miénken ő és a férje is a főasztalnál ült.
Figyelt kérdés
Nincs rossz kapcsolatunk, ami ezt különösebben indokolná… nagyon rosszul esett nekem és a feleségemnek is.2021. okt. 29. 15:45
11/30 anonim válasza:
Ez tényleg nem kerek így. Érthető, hogy rosszul esik, még a lagzi előtt kérdezz rá. Hány éves a gyereked?
12/30 anonim válasza:
Öcsém esküvőjen mi sem ültünk a főasztalnal, de ezen eddig sose gondolkodtam el, annyira lényegtelen számomra hogy hol ültünk... De most gondolkodoba estem egy darabig, de így utólag sem mozgatott meg bennem semmit. Szuper esküvő volt.
13/30 anonim válasza:
Én se ültetnék gyereket a főasztalhoz. Ha ennyire zavar, miért nem kérdezed meg a testvéred? Simán lehet, hogy olyan választ ad, amit el tudsz fogadni, és akkor nem lesz ebből a kis butaságból évekig tartó harag és sértettség.
14/30 anonim válasza:
Meg kell kérdezni ha ez téged bánt, ne maradjon tüske.
15/30 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rosszul esett, de idővel majd kihevered!
16/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ebböl ügyet csinalnek.
17/30 anonim válasza:
99,9 % hogy a menyasszony rokonai akik a főasztalhoz ülhetnek :)
A férj családja mindig is ki lesz közösítve.
A fiam esküvőjén az ültetőkártyán a menyasszony szülei "apa" és "anya"
mi pedig "Piri néni" és Józsi bácsi" voltunk.
Így kezdődik szép lassan a férj családjának leépítése.
18/30 anonim válasza:
Kérdezd meg, mert ezt így látatlanba...
Amúgy nálunk is ez volt, rákérdeztem de csak a terelés ment, végül úgy döntöttem ha így hát így,elküldtem a faxba és többet nem beszéltem velük, persze ment a békülni akargatás mert a pénzem/kapcsolataim azok azért jól jöttek, de nem érdekel. Persze anyáéknál időnként összefutunk de olyankor sz@rrá oltogatom.
19/30 anonim válasza:
A gyerek miatt szerintem. Gyereknek nincs keresnivalója a főasztalnál. Ha a gyereket meg máshová ültetik, más rokonhoz, úgyis a seggetekben akar lenni, egész este a mászkálás lenne. Az meg ne rontsa már el a vacsorát.
20/30 anonim válasza:
Sok oka lehet, ezen nem kell megsértődni. A főasztal szimmetrikus szokott lenni, ha pl. a vőlegénynek már nem élnek a szülei, akkor több testvért ültet oda, hogy egyforma legyen a két oldal. Vagy az ő testvérei egyedülállóak, téged meg nem akar elszakítani a családtól a tesód. Erre biztos van magyarázat, nekem durvább az a sztori, ahol a menyasszony szülei anya és apa, a vőlegényé meg csak néni és bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!