Mit kezdjek párom mostohaapjával?
Mi a f*-*sz az a "menjek el náluk"???
Egyébként a helyedben kezetfognék vele, aztán a továbbiakban meg meglátjátok hogy alakul.
Utolso,milenne? Tegnap mondta a parom hogy eljon ertem, es elvisz naluk,hogy megismerhessem a palit.
Kettes,anyosjeloltnek mindig adok puszit,eleinte fura volt persze,de utana megszoktam es ahanyszor talalkoztunk,ket-harom hetente mig itthon volt,mindig volt arcra puszi.:)
vidékiesen azt jelenti, hogy menjen át hozzájuk, a Borsodban szokás így mondani, paraszt...
semmit, találkoztok, bemutatkoztok egymásnak kézfogás keretében, és ennyi, nem kell puszizkodni a legelső alkalommal, férfiaknál ez szerintem amúgy sem nagyon szokás
attól mert valaki tájszólással beszél, ugyanolyan helyesen teszi, mintha nem
azért kíváncsi lennék a korodra, hogy ennyire belekötsz más nyelvi járásába, 16-nál nagyon nem lehetsz idősebb, ha meg igen, akkor nagy bajok vannak...
Baranyában is a "náluk" szót használják/használták a hozzájuk helyett.
"Elmék anyósoméknál" azt jelenti, hogy elmegyek az anyósomékhoz". (Sok Sásdi Sándor könyvben olvasható ez a tájszó.)
Kérdező, az első alkalommal a kézfogás is elég, de várd meg, mit csinál az "apósjelölt".
Mindenképpen az idősebb férfi kezdeményez.
Ha ő kezetnyújt, nyújtsd te is a kezedet, ha meg akar puszilni (ami nem valószínű), cuppants te is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!