Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok találkozni a párom...

Nem akarok találkozni a párom szüleivel, hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés
1 hete megbeszéltem a szüleimmel, hogy jönnek hozzánk látogatni, ezért készültem is rá. Főztem 3 féle kaját ebédre, ízlett mindenkinek, jó volt a hangulat. De miután anyámék elmentem hívták a barátnőmet a szülei, hogy beugornának egy fél órára. Ezen kívül 3x találkoztam velük, már akkor se voltak szimpatikusak, de amit most csináltak...Megkínáltam volna őket, mondtam nekik egyenek amit szeretnének, erre azt mondja az öreg hogy nem mert egyiket se szereti, majd az öregasszony azt mondta erre, hogy: "Ja, egyik se ehető". Majd miután leültünk a nappaliba elég flegmán kérdezgetett, hogy a lánya biztos hogy jól van mellettem, elmondtam neki 5x kb hogy igen, szeretjük egymást és semmi baj nincs, de nem akarta megérteni és csak tette fel flegmán a hülye kérdéseit, úgy nézett közbe mint akit utál. Elmentek kb 20 perc múlva, azt még kibírtam nagy nehezen. Párom mondta amúgy hogy ne foglalkozzak vele mert mindig is ilyen volt, de mikor mondtam neki hogy látni se nagyon akarom őket nem örült neki, azt mondta tegyem félre, de nem akarok egy légkörben lenni olyan emberekkel akik ok nélkül utálnak.

2021. okt. 25. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
10-es a saját véleményemet írtam le, mivel nálunk már történt hasonló. Előbb- utóbb kibukott egy vitánál. Oké, hogy az lány szülei bunkók és ő nem akar velük találkozni, de ezzel nem a lány szüleit fogja megbántani hanem idővel a saját barátnőjének fog rosszul esni, akármilyen bunkók mégis csak a lány szülei ..
2021. okt. 25. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
Normális ember ettől nem sértődik meg.
2021. okt. 25. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Én már azt sem értem, hogy miért nem szólt közbe az oltásodkor a párod..

Mondd meg neki nyíltan, hogy mehet bármikor, de te nem szeretnél velük találkozni, mert erre nincs szükséged. Ha nem érti meg, bújjon vissza a seggükbe.

2021. okt. 25. 13:59
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Így van!Néha kérdező felrakod a pléh pofát mikor muszáj mert gondolom úgyse hetente találkoznál velük.Nem kötelező jóba lenni a szüleivel hisz nem velük élsz hanem a lányukkal.Nem mindig van az az ideális helyzet hogy mindenki kedvel mindenkit és hú de happy van max egy filmben van ilyen :)

Nekem sem kedvencem a sógornőm férje de míg muszáj elviselem és ő sem kedvel engem,és?Nem kell egymást kedvelni.Hol van az előírva?Nem csodálom hogy ellenszenvesek a szülők számodra pfff

2021. okt. 25. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom normálisnak hogy a párod szülei ilyenek voltak. Ilyet akkor se illik mondani ha valami tényleg nem finom. Szerintem is kérdező, a helyzethez mérten próbálj velük normális lenni, de ne alázkodj meg. A párod ilyenkor meg ne hagyja hogy ócsároljanak, igen is álljon ki melleted.
2021. okt. 25. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

"Szívem, anyádékhoz járj, amennyit akarsz, de ha idehívod őket, akkor innentől burdzsázz te körülöttük, mert én innentől kezdve megyek sörözni a haverokkal. Ha meg kérdeznék, hogy miért csak te vagy itthon, lesz szíves elmondani, hogy azért, mert ilyen türhők és én ezt el nem viselem a barátnőm szüleitől sem. De ha te úgy érzed, neked belefér, áldásom rá, csak engem hagyj ki belőle."

Így kezelném a helyedben, kérdező.

2021. okt. 25. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
Egyszerübb ha elviseled a dolgot.
2021. okt. 25. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Párom szülei hozzánk nem jöhetnek, és én sem megyek hozzájuk. Párom akkor amikor szeretne.

Az elején sokat agonizáltam, hogy azért ünnepekkor legalább illik menni, meg x havonta. A fenéket. A párommal jöttem össze, semmi közöm nem kell hogy legyen mérgező emberekhez, azért mert a családja és mert mert úgy illik.

Ők se szeretnek, én se szeretem őket, senkinek se teszek jót, ha odamegyek és megfeszítve magam nyelem be a dolgokat.

Párod nem néz szembe vele milyenek, ha csak mentegeti őket. Az enyém tisztában van vele, és bár szomorú, hogy így alakult, megérti, és nem kényszerítene arra, hogy bármennyi időt töltsek velük, mert úgy illik. Marhaság.

2021. okt. 26. 08:38
 19/19 anonim ***** válasza:
88%
Kb. ugyanilyen helyzetben voltam, beszéltem róla a párommal. Lassan eg éve nem találkoztam már a szüleivel, így nem kell feleslegesen streszelnem azon, hogy mit fognak bunkózni velem. Ő sem veszi zokon, én meg meg vagyok könnyebbülve. Nem kell ezt erőltetni.
2021. okt. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!