Nem akarok találkozni a párom szüleivel, hogy értessem meg vele?
Én már azt sem értem, hogy miért nem szólt közbe az oltásodkor a párod..
Mondd meg neki nyíltan, hogy mehet bármikor, de te nem szeretnél velük találkozni, mert erre nincs szükséged. Ha nem érti meg, bújjon vissza a seggükbe.
Így van!Néha kérdező felrakod a pléh pofát mikor muszáj mert gondolom úgyse hetente találkoznál velük.Nem kötelező jóba lenni a szüleivel hisz nem velük élsz hanem a lányukkal.Nem mindig van az az ideális helyzet hogy mindenki kedvel mindenkit és hú de happy van max egy filmben van ilyen :)
Nekem sem kedvencem a sógornőm férje de míg muszáj elviselem és ő sem kedvel engem,és?Nem kell egymást kedvelni.Hol van az előírva?Nem csodálom hogy ellenszenvesek a szülők számodra pfff
"Szívem, anyádékhoz járj, amennyit akarsz, de ha idehívod őket, akkor innentől burdzsázz te körülöttük, mert én innentől kezdve megyek sörözni a haverokkal. Ha meg kérdeznék, hogy miért csak te vagy itthon, lesz szíves elmondani, hogy azért, mert ilyen türhők és én ezt el nem viselem a barátnőm szüleitől sem. De ha te úgy érzed, neked belefér, áldásom rá, csak engem hagyj ki belőle."
Így kezelném a helyedben, kérdező.
Párom szülei hozzánk nem jöhetnek, és én sem megyek hozzájuk. Párom akkor amikor szeretne.
Az elején sokat agonizáltam, hogy azért ünnepekkor legalább illik menni, meg x havonta. A fenéket. A párommal jöttem össze, semmi közöm nem kell hogy legyen mérgező emberekhez, azért mert a családja és mert mert úgy illik.
Ők se szeretnek, én se szeretem őket, senkinek se teszek jót, ha odamegyek és megfeszítve magam nyelem be a dolgokat.
Párod nem néz szembe vele milyenek, ha csak mentegeti őket. Az enyém tisztában van vele, és bár szomorú, hogy így alakult, megérti, és nem kényszerítene arra, hogy bármennyi időt töltsek velük, mert úgy illik. Marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!