Fiús anyáktól kérdezem, hogy mennyire zavarna titeket ha a (20 és 30 közötti) fiatok barátnője meddő lenne, ha amúgy szimpatikus a lány?
Most az, hogy zavarna, rossz megfogalmazás.
Szeretnék majd unokát, örülnék, ha lenne gyereke a gyerekemnek - de el kell fogadom, hogy az ő élete az ő döntése.
Biztosan szomorú lennék, ha a menyem (vagy a fiam) meddő volna, meg akkor is, ha szimplán nem akarnának gyereket, de ezt nem azt jelenti, hogy nem tudnám elfogadni dolgot. Nyilván választásom sem lenne más, mint elfogadni, biztos nem próbálnék ebbe beleszólni.
Max. otthon sírnék egy sort, még az is lehet, hogy elmesélném, hogy sajnálom, hogy nem lesz unokám, de nem cseszegetném őket vele.
Még jó, hogy ehhez a páron kívül senkinek semmi köze.
Nálunk sem lesz gyerek, de bárki kérdezi, rögtön terelem a témát, mert nem rá tartozik.
Én sem turkálok más méhében, hát ő se tegye.
Én nagyon szeretem ezt az "unokát akatok mentalitást" ezt igazán el lehetne már felejteni.
Attól mert te vállaltál x számú, nemű gyermeket az még nem garancia arra, hogy lesz unoka.
Miért hiszi azt sok szülő, hogy joga van gyermeke gyermekvállalási dolgába beleszólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!