Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiús anyáktól kérdezem, hogy...

Fiús anyáktól kérdezem, hogy mennyire zavarna titeket ha a (20 és 30 közötti) fiatok barátnője meddő lenne, ha amúgy szimpatikus a lány?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 10:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
86%
Mivel a családunkat generációkon át végigkíséri a gyermekvállalás szegénységi kockázata, picit megnyugodnék, hogy vége ennek a rossz örökségnek.
2021. okt. 6. 11:29
 12/50 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem zavarna ,tudnám hogy ha a fiam szereti azt a lányt és boldog az a legjobb neki
2021. okt. 6. 11:30
 13/50 anonim ***** válasza:
76%
Mi közöd hozzá? Tipikus unokát akarok anyós vagy aki úgy is mindenbe bele fog szólni és nem csak a gyerek témába. Ha a fiadat annyira érdekelné valószínűleg nem lenne vele.
2021. okt. 6. 11:32
 14/50 anonim ***** válasza:
94%
Ha a fiam (vagy a lányom) megtalálja azt a személyt, akivel igazán boldog és megvalósíthatja a céljait, akkor én örülni fogok és nem a terveiket firtatom. Ha beavatnak a dolgaikba, annál jobb, hisz a részese lehetek, de ennek szerintem feltétele, hogy nem leszek harmadik kerék a hálószobájukban.
2021. okt. 6. 11:48
 15/50 anonim ***** válasza:
43%
hülye kérdés, persze, hogy zavarna, bántana, hiszen nyilván szeretnék unokát. Szerintem ezt ez nagyszülőnek pont úgy fel kell dolgozni, mint a fiataloknak. Nyilván nem utasítanám el miatta, nem piszkálnám a fiam, hogy keressen mást, ettől még pont úgy szeretném a menyemet, de biztosan nem fogadnám a dolgot érzelmek nélkül.
2021. okt. 6. 11:50
 16/50 anonim ***** válasza:
88%

Hát meg lehetne fordítani a kérdésedet.

Fiús anyukák, mit szólnátok, ha a fiatok soha nem találna párt, és magányosan élné le az életét, mert terméketlen lenne, és egyetlen nő sem fogadná el, hogy nem lehet gyereke / a szüleinek unokája?

2021. okt. 6. 11:53
 17/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat! Viszont úgy érzem van itt egy kis félreértés.. Én nem az “anyósjelölt”, hanem a fia vagyok. Jelenleg még a kapcsolat elején vagyunk a lánnyal és még nem is találkozott a szüleimmel, meg én se az övéivel. A szüleim nem is tudnak erről a dologról, csak elméleti szinten merült fel bennem, hogy vajon mit szólnának, hisz előbb utóbb úgyis kiderülne.

Nekem a 2. randin mondta el a dolgot. Engem nem zavar, bár alapvetően örülnék ha lenne gyerekem, de nem mindenáron. Egyébként PCOS-e van, tehát elvileg lenne esély a babára, amit amúgy ő is szeretne, csak elég kevés..

2021. okt. 6. 11:54
 18/50 anonim ***** válasza:
85%

A gyermekvállalás a legbensőbb magánügye egy párnak. Akár úgy is dönthetnek, hogy sosem akarnak gyereket, pedig eü akadálya nem lenne: a szülők ebbe sosem szólhatnak bele. Lehet véleményük, de nyomást gyakorolni a fiatalokra sosem volna szabad.

Van fiam, és kiskorom óta sokszor elképzeltem már magamat nagymamaszerepben:), ezért biztos, hogy sajnálnám, ha nem lehetne unokám, de ha örökbe fogadnának egy/több babát, annak is örülnék (ha amúgy vágynának gyerekre).

Ha nem, akkor muszáj lenne máshogy megoldanom a nagymamáskodást, de a fiam boldogságát sosem kockáztatnám azzal, hogy elmarjak mellőle valakit, akivel összeillenek.

2021. okt. 6. 12:01
 19/50 anonim ***** válasza:
66%
Ezt kéne amúgy abbahagyni, elképzelni nagyikaként magunkat. A gyerekvállalással anya lettél, nem nagyi, az nem a te döntésed.
2021. okt. 6. 12:10
 20/50 anonim ***** válasza:
70%

Szegénykém. A villanyszámlát értelmezni ezek után már elképzelhetetlenül nagy kihívás lehet.

Nézd, segítek. Ezt írta a néni az elején:

"A gyermekvállalás a legbensőbb magánügye egy párnak. Akár úgy is dönthetnek, hogy sosem akarnak gyereket, pedig eü akadálya nem lenne: a szülők ebbe sosem szólhatnak bele. Lehet véleményük, de nyomást gyakorolni a fiatalokra sosem volna szabad."

Aztán pedig, hogy: "a fiam boldogságát sosem kockáztatnám azzal, hogy elmarjak mellőle valakit, akivel összeillenek."

A konklúzió pedig az, hogy egyetértünk a kérdező által feltett kérdésben, és nem: még te sem játszhatsz gondolatrendőrséget.

2021. okt. 6. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!