Fiús anyáktól kérdezem, hogy mennyire zavarna titeket ha a (20 és 30 közötti) fiatok barátnője meddő lenne, ha amúgy szimpatikus a lány?
#20 ettől függetlenül #19nek igaza van. akinek gyereke van, az elsősorban szülő. idővel LEHET hogy nagyszülő lesz, de nem kéne ezt magától értetődőnek venni.
kérdező: ahogy már írták, a pcos nem feltétlenül teszi meddővé a nőt, de nagyban megnehezítheti a megtermékenyítést. és a szülőknek természetesen semmi közük a kapcsolatotokhoz
A PCO szindróma nem meddőség.. Vannak különböző fokozatai a betegségnek. A környezetemben mindenkinek sikerült a baba, kinek természetes úton, kinek lombikkal. Nekünk például az első "próbálkozás" alkalmával. 😊
Szóval ha még nem akartok gyereket, akkor védekezzetek normálisan!
Nem kipottyantottam, hanem megfogant, kihordtam és megszültem :) Mindegyik fázis életem meghatározó élményei közt foglal helyet, + és - értelemben is.
Ettől függetlenül azt tapasztaltam, hogy akiknek nem lett gyerekük (akár idősebb párok, aká kortársaim), nem voltak az életükben olyan hullámvölgyek és hullámhegyek ami lelkileg, fizikailag, ráadásul anyagilag is olyan megterhelő lenne mint a gyerekeseknek.
Tehát én például el tudom képzelni, hogy a családunknak a gyerekemmel vége szakad, de ez nyilvván az ő egyéni döntése lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!