Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kozoljem anyossal hogy...

Hogyan kozoljem anyossal hogy nem érdekelnek azok amiket rámzúdít?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk jóban a másik fiaekkal. 5 éve nem beszélünk velük. Nem tartja tiszteletben hogy mi nem vagyunk rájuk kíváncsiak, főként nekem hozza fel őket minden áldott alkalommal. Az utcán köszönni nem tudnak nekem, mindig is bunkók voltak es nem akarok róluk semmit se tudni, erre anyós amikor kettesben vagyok vele allandoan amazokrol aradozik, beszél. Mar volt hogy közöltem vele hogy engem nem erdekelnek, de akkor is erőszakosan folytatja.
2021. okt. 3. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felállsz, köszönsz és otthagyod. Ha telefonon mondja, akkor elköszönsz és ráteszed.
2021. okt. 3. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nekik meg biztos rólatok beszél, ők is utálhatják. Egyszer szólsz, ha nem használ felállsz és szólsz még egyszer, ha még így se áll le elmész.
2021. okt. 3. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell menni hozzájuk.
2021. okt. 3. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán egyszerűen magyarul, tömören :)
2021. okt. 3. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Mondd neki,hogy nem szereted a kétszinüséget.
2021. okt. 4. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Aházzál, kezdjél bele más témába.

Nekünk is szokott említést tenni néha a lányáról, hogy mi van vele - aki semmibe vesz minket amúgy. Engem csak annyira érdekel, hogy információ az ellenségről. Amit anyós elmesél magukról, az is csak ilyen info, amivel akár felnyithatom a férjem szemét róluk... Mert hogy velünk anyós sem volt túl kedves és a sógornő sem aki anyósnak a minden. Mi folyamatosan hátrányt szenvedtünk. Ja és ők iszonyú kárörvendőek. Én sem mesélek el olyat, ami komolyabb. Csak a semmiségeket vagy ami nem olyan titkos, mert tudom hogy kinevetnek a hátam mögött, örülnek a bajomnak. Volt már rá példa korábban.

2021. okt. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!