Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összeköltözés anyóssal. Miket...

Összeköltözés anyóssal. Miket tisztázzunk előre, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok?

Figyelt kérdés
Egyikünk sem vágyik rá, de máshogy reménytelen a helyzet, ezt ő is belátta. Nincs vele semmi bajom és elméletileg neki se velem.
2021. szept. 12. 10:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fordulhat elő, hogy egy 50-es embernek nincs hol laknia? És mi a távlat? A házasságotokban innentől hárman lesztek?
2021. szept. 12. 17:26
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Talán hiteleket vett fel, és ráment a lakása. Vagy soha nem is volt neki, vagy nagyon keveset keresett, vagy kifolyt a kezéből a pénz, nem tudott félretenni. Vagy dolgozóként még ki tudott venni egy szobát, de most nyugdíjba ment, és már nem futja rá. Mindenesetre az, hogy kényszerből él majd veletek élete végéig (nyilván nem fog megtollasodni, ahogy egyre öregszik), reménytelenné teszi a befogadók életét is. Ha nem aktív, akkor passzív agresszió lesz a néni részéről, semmiképp sem fogja tudni egészséges lélekkel elviselni, hogy rászoruló lett.
2021. szept. 12. 18:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ő költözik hozzánk, mert nincs hol laknia, mi meg nem állunk úgy, hogy egy albérletet ki tudjunk neki fizetni."

Naiv dolog lenne megkérdezni, hogy miért nem fizet magának albérletet?

2021. szept. 12. 18:58
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ismerem egy családot, ahol velük lakott egy minimálnyugdíjas nagynéni, mert bérelt szobára sem volt elég a nyugdíja, de ő az eltartásért cserébe vezette a háztartásukat. Nem raplizott, szép csendben tevékenykedett.
2021. szept. 12. 19:01
 25/31 anonim ***** válasza:
84%

"ő az eltartásért cserébe vezette a háztartásukat"

Na, hát pont ez a fő ütközöpont. Hogy mindenkinek megvan az elképzelése, hogy szeretné vezetni a háztartását, és nem akarja, hogy más máshogy csinálja.

2021. szept. 12. 19:07
 26/31 anonim ***** válasza:
80%

Úgy, hogy NEM költözik oda. Más opció nincs, oldja meg. Segítenénk neki, nyilván, de hozzánk nem jönne.

Lehet lepontozni, nem érdekel, de nem lennék hajlandó ki tudja, meddig kerülgetni egy nekem idegent, de még a saját apámat sem.

2021. szept. 13. 08:03
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Erre rá fog menni a házasság, ha nem az első 5 évben, akkor a másodikban.
2021. szept. 13. 10:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
És a gyerekek anyós haláláig lábujjhegyen sugdolózva fognak közlekedni, nehogy megzavarják a mamát az Izaura nézése közben? 1-2 évig még oké lenne, de így, hogy tuti haláláig ott lesz, én aztán senkit nem kerülgetnék 20on évekig, még a saját anyámat sem...
2021. szept. 13. 12:05
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig jó, amíg talál valami másik lakhatást de nem évekről beszélgetünk. Mi az, hogy nektek kellene fizetni rá?

Ha jó ember ha nem, én nem akarnék ítélet ideig alkalmazkodni máshoz. Saját anyámmal apámmal nem szeretnék lakni már, mert hiába szeretem őket, annyira mások a szokások, mindenhogy, hogy tuti össze vesznénk egy idő után.

2021. szept. 18. 22:37
 30/31 anonim ***** válasza:
A kérdező felszívódott.
2021. szept. 18. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!