Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós(jelöltem) féltékeny rám?

Anyós(jelöltem) féltékeny rám?

Figyelt kérdés

Mit csináljak vele?

Eleinte "nyalizott", hogy a fia végre talált egy normális nőt a személyemben. Most meg azt mondja a párom, hogy akárhányszor mesél rólam neki (mit főztem, mit pakoltam neki oda, egész nap takarítottam akármi...) a szemével ölni tudna.

Egyébként a kapcsolatunk eleje óta próbál bekavarni nálunk. (akkor a párom exével üzengetett most meg mindig kitalál valami mondvacsinált problémát, hogy ne legyen otthon a párom..) Mit csináljak vele?

2021. aug. 16. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
A paroddal beszélj először, aztán ő próbáljon hatni a saját anyjára. Ha fontos vagy neki kiall a kapcsolatert és meg szabja a határokat drága anyosnak.
2021. aug. 16. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi. Ez lemaradt, hogy a párommal ez szinte mindennapos téma nálunk, hogy miért bolond az anyja.. :) és a párom mindig beoltja anyukát de csak próbálkozik és csinálja a hülyeségét...
2021. aug. 16. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
És ha a párod is látja a problémát, akkor miért nem tesz ellene? Miért nem beszél erről komolyan az anyjával?
2021. aug. 16. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
A párod se százas, hogy ahelyett, hogy beszelne az anyjával, inkabb bemártja előtted.
2021. aug. 16. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Miért gondolod, hogy ha mást szid neked, téged nem fog másnak?

Ahogy másokkal bánunk, úgy bánunk a szeretteinkkel is.

2021. aug. 16. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

És a párod miért kavarja a szart?

Miért nem rendezi le az anyját?

2021. aug. 16. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk hasonló volt a helyzet.

Az anyósom borzalmasan versengő, elismerésre vágyó, csak ő csak ő ember.

Sógornőim életét is megkeseríti, mert nekik már gyerekeik vannak és folyamatosan verseng, alázni próbálja őket is, meg az anyukájukat is. Például, hogy ő nála jobban viselkenek a gyerekek, rá hallgatnak, bezzeg a saját anyjukra nem. Direkt elkapatja őket édességgel, aztán röhög azon, hogy milyen rosszak, csak azt akarnak enni otthon is. Egyik sógornőm sírt is nekem, hogy már nem bírja ezt kezelni.

Mi szerencsére messze lakunk, és utál utazni.

De engem is próbált kicsinálni, ilyen bújtatott szurkálódásokkal, meg totál aljas megjegyzésekkel, bár lehet csak ilyen tahó. Már elnézést, tényleg tisztelem azért, hogy felnevelte a fiait, de olyan alpári módon beszél másokról, akár olyankról is akiknél családi tragédia történt, hogy borzalmas.

A lényeg, hogy én megmondtam férjemnek az elején, nekem nincsen szükségem ilyen lehúzós átlátszó játszmákra, elég rossz dolog történt az életemben. Bármi marhaságot kezd el mondani rólam, nem akarom hallani, tartsa meg magának, vagy intse le az anyját.

Meg is tette.

Ha férjed képtelen erre, akkor meg ignoráld a nőt, légy vidám ez marhára felidegeli majd.

2021. aug. 16. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Van férfi az anyósjelölt mellett ? (egyébként a "párod" valóban kavarja a szart, mert nem kellene neked visszamondani, hogy mit mondott rád az anyja, vagy hogy villogtatta a szemét).
2021. aug. 16. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Másik kérdésnél már leírtam:

Én ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy a férj/barát ezt miért csinálja?

Milyen "férfi" az olyan, aki direkt keveri a szart?

Mellesleg aki az anyját elárulja a párjának, az a párját is elárulja az anyjának,...tapasztalat.

Aztán csodálkozik az Isten barma, hogy körülötte mindenki utál mindenkit és az élete diliház

2021. aug. 16. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Párod csak szítja a tüzet.
2021. aug. 17. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!