Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom és szüleim nincsenek...

Párom és szüleim nincsenek jóban.Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Szüleim rendszeresen érzékeltették, hogy párom nem elég jó, és páromnak elege lett összevesztek. Nehéz helyzetben vagyok... Mit lehet ilyenkor tenni? Annyira szeretném, ha rendeződnének a dolgok.Szüleim nyitottak lennének a tisztázásra,békülésre , párom viszont elutasító, nagyon feldúlt a témát illetően.. És persze nekem a legrosszabb..

2021. aug. 6. 00:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%
Nah én ilyenkor mondom azt, hogy mindkét felet meg kell hallgatni. A férj sérelmeit is, meg azt is, hogy ugyan mi az igazi oka annak, hogy ennyire nem tudják elfogadni őt anyukáék.
2021. aug. 6. 09:49
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

Az is lehet,hogy a párod mindig szenvedett, amikor a szüleidnél voltatok. Kellemetlenül érezte magát, mert tudta, hogy nem fogadják el. Most, hogy megszakította velük a kapcsolatot, megkönnyebbült, rájött, hogy mennyivel jobb így.

A szüleid nyitottak lennének a békülésre, mert továbbra is szívhatnák a vérét. Biztos hiányzik nekik, hogy nincs akit megalázzanak. A párod viszont rájött, hogy ezt nem kötelező tűrnie, ha van esze, többet szóba sem áll velük.

Szerintem te tartsd a kapcsolatot a szüleiddel, de ne engedd,hogy a párodról sértő módon beszéljenek. Ne találkozzanak többet, minek, ha nem bírják egymást. Attól még lehettek boldogok.

2021. aug. 6. 11:14
 23/27 anonim ***** válasza:
62%
A sok birka már le is szavazta a válaszomat azért, mert leírtam, mind a két felet meg kéne hallgatni :D nah látjátok, ezért van tele ez az oldal szánalmas, panaszkodó, megkeseredett emberekkel :) Ha van egy szituáció, mindenki rögtön habzó pofával nekiáll ócsárolni helyzettől függően vagy a kérdezőt, vagy azt, akiről a kérdés szól. Nyomjátok meg gyorsan a piros X-et, legalább ez az egy örömötök legyen az életben.
2021. aug. 6. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:
57%
Az világos, hogy a férjednek mi baja a szüleiddel. Nekik konkrétan a férjeddel mi bajuk van?
2021. aug. 6. 15:59
 25/27 anonim ***** válasza:
28%
Emberek, mi történt itt, hogy csak a 14. válasszal kezdődött a kérdező hibáztatása, és cseszegetése? Már azt hittem, nem is a Gyakorin vagyok.
2021. aug. 6. 18:40
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

Márpedig a kérdező is hibás.

2021. aug. 6. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:
30%

Nehezen tudnám eldõnteni, ki a hibás, mert csak a kérdező álláspontját ismerem, de sem a férjét, sem az anyós-apósét

nem. Nekem fogalmam sincs, ki és mivel kezdte a haragot, csak a kérdező által elmondottakat ismerem.

2021. aug. 6. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!