Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom és szüleim nincsenek...

Párom és szüleim nincsenek jóban.Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Szüleim rendszeresen érzékeltették, hogy párom nem elég jó, és páromnak elege lett összevesztek. Nehéz helyzetben vagyok... Mit lehet ilyenkor tenni? Annyira szeretném, ha rendeződnének a dolgok.Szüleim nyitottak lennének a tisztázásra,békülésre , párom viszont elutasító, nagyon feldúlt a témát illetően.. És persze nekem a legrosszabb..

2021. aug. 6. 00:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
ne haragudj, de ha valaki keptelen mellem allni a “parom”-kent, es azt mondani a szuleinek, hogy akkor kapjak be, annak semmi keresnivaloja mellettem.
2021. aug. 6. 00:46
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a szüleid régen elcsesztek.

Férjed helyesen cselekszik. Tiszteletrol beszélsz, de ők soha nem adták meg párod irányába.

Túlságosan szereted a szüleid, a ferjedet pedig nem eléggé.

Ebből barátság már nem lesz.

2021. aug. 6. 00:46
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 6. 00:48
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Itt a válasz: "azok után, hogy hosszú évek óta boldogan élünk együtt még mindig a kétkedés bizalmatlanság megy párom felé.a szüleim azzal magyarázzák,hogy féltenek és nem a párom személyének szól."

Nem a fenéket nem. Anyádék széttúrták a kapcsolatodat, a férjed ennek ellenére még mindig kitart melletted. Teljesen jogosan leugatta anyádékat (amit te tiszteletlenségnek nevezel azok után, ahogy anyádék bántak a pároddal????), és még mindig nem tudod, hogy kihez tartozol?

Szégyelld magad, hogy amikor anyádék a párodat bántották (ami nem a személyének szólt szerintük, de akkor kinek???) - szóval szégyelld magad, hogy akkor nem álltál a párod mellé, és még mindig itt kérdezősködsz, ahelyett, hogy kirúgnád anyádékat, mielőtt VÉGLEG tönkreteszik az életedet!

Döntsd el, hogy anyádék, vagy a párod. És szégyelld magad, hogy ez még mindig kérdés a számodra.

SZEGÉNY PÁROD!!!

2021. aug. 6. 00:52
 15/27 anonim ***** válasza:
6%

Én úgy érzem, a szūleidet is meg kellene győzni arról, hogy már felnőtt vagy, magad irányítod a sorsodat, ne aggódjanak feleslegesen, mert ha bajod lenne, úgyis hozzájuk fordulnál. A párod haragja jogos ugyan, de általában a fiatalabbnak kell megpróbálni javítani valamit a kapcsolaton. Ha a párod rád is tekintettel akar lenni, legalább a probléma megbeszéléséig el kellene jutni.

Sajnállak, mert nehéz két tűz között lenni.

2021. aug. 6. 00:53
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
15-os te miről beszélsz??!
2021. aug. 6. 00:56
 17/27 anonim ***** válasza:
96%

Folyamatos sértegetések után ha összeveszek valakivel én nem békülnék. Pláne úgy hogy a férjed sokat segített a szüleidnek. Attól hogy a szüleid a terjednek nem kötelező velük beszélni.

Ha a férjed szülei azt csinálták volna veled, mint a te szüleid a férjeddel akkor te szóba állnák velük?

2021. aug. 6. 06:08
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Pedig a férjed cselekedett helyesen, bár én az első csesztetés után megmondtam volna a magamét és utána szartam volna bele az egészbe, hogy mi lesz utána.
2021. aug. 6. 06:29
 19/27 anonim ***** válasza:
96%
Szégyelld magad, hogy azt várod el a párodtól ezek után, hogy a szüleidnek nyaljon. Naná, hogy felemelte a hangját, nagyon jól tette. Nem ő a "primkó", hanem te meg a szüleid, ahogy az asztal alá söpörnétek ezt. Csak mondom, hogy a szüleid nem "féltenek", hanem meg akarják fúrni a kapcsolatodat, hogy tovább kontrollálhassanak, és úgy tűnik, ez sikerül is nekik, mert nem állsz ki a párodért. A kialakult helyzet a te hibád is. Meg kellett volna nekik mondanod, hogy fogják vissza magukat.
2021. aug. 6. 06:40
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

Ehh. Ezt úgy bírom, hogy te vagy két tűz között és neked a legrosszabb... Mintha nem tehetnél a helyzetről.

Úgy állsz ott, hogy nem csináltál semmit, mosod kezeidet. Csakhogy azzal, hogy nem mondtál semmit, nagyon is sokat mondtál.

Helyre kellett volna raknod a szüleidet.

Nálunk is ez van, de itt csak a párom anyja lendült bele.

Azzal kezdődött, hogy megszervezte, mi mikor megyünk hozzájuk.

Akkor még kedvesen mondtam, hogy megbeszéljük a párommal, és telefonálunk, hogyan tudunk menni. Nekem nem kell menni, de a fia legyen ott.

- Nem tartotta tiszteletben, hogy külön életünk van, ami közös, közös döntésekkel.

Mindig utolsó pillanatban szolt, hogy mikor várja a fiát, még a munkára meg az egyetemre sem volt figyelemmel, szaporodtak a "Csak ennyit jössz, mert ennyire szeretsz."

Mindig küldött pénzt, meg ha ott volt a párom, nyomta a kezébe. Aztán jött az, hogy én tiltom onnan, mit képzelek magamról, és csak akkor megy a párom, ha pénz kell..

Párom megmondta neki, hogy ne küldjön pénzt, ebből patáliát csinált, hogy hátat fordit a családjának. (Hogy ezt miből szűrte le?) Hiába ment havi rendszerességgel fél hetekre. "Levonta" a következtetést, azért nem kell a pénze, hogy ne kelljen vele beszélni.

Okozott sérelmet rendesen. Pedig az elején jóban voltunk, sokszor hívtam, mi a helyzet velünk. Nem tudta elfogadni, hogy a fia elköltözött, ráadásul messze, és van egy saját élete. "Csak feleségül ne vedd, b@szod"

"Lehet párkapcsolatod, élhetsz vele, pillanatnyilag, de a családod, akkor is mi vagyunk és mi is leszünk".

Nekem ez sok volt, már nem megyek hozzájuk fél éve emiatt. A pénzes hiszti után, gondolom a férje helyre tette, a páromtól bocsánatot kért, mert hogy félreértette... Na persze. Szeretné rendezni a dolgokat, nem akarja ezt a feszültséget. Mellesleg, velem nem beszélt azóta sem. Csak ha párom megy, kérdezi, hogy na, barátnődnek még mindig baja van?

Párom lelkesen mesélte, hogy szépen elmagyarázta, hogy én nehezebben engedem el a dolgokat stb. Jól mondta?

Mondom igen. És te? Szerinted anyukád okés volt? Szerinted rendben van a rengeteg hisztije és beszólogatása? Téged nem bántanak ezek?

Azt mondta de.

És ez a lényeg.

Azt miért nem mondja? Ő miért nem vállalja fel? Az anyja addig fogja ezt csinálni, ameddig teret kap rá. Azzal, hogy a párom nem mondja, hogy ez szerinte sincs rendben, az üzeni, hogy megteheti. Nincs következmény.

Most ugye kezdődik a műsor, hogy ő hajlandó rendbe tenni, bezzeg én.. Mondjuk velem fel sem vette a kapcsolatot, szóval nem tudom mire fel. De örülök, mert egyelőre nem is tudnám befogadni. Ahogy a te párod sem. Te nem rendezted időben, akkor és ott mikor történt, rendezte ő. És ez neked nem tetszik.

Szedd össze magad, növessz "tököt", és mondd meg a véleményedet.

Nekem pl az a véleményem, és ezt mondanám a szüleimnek, hogy nem volt rendben a viselkedésük, ne csodálkozzanak, ha most a párom nem nyitott. Amennyi időd szántak arra, hogy szétbarmolják a kapcsolatot, szánjanak arra is annyit, hogy engesztelik. És nincs mit számon kérniük a páromon. Többet egy rossz szót nem akarok hallani róla én sem.

És ha ezt megmondod, akkor talán egy kicsit tettél valamit az ügyért.

Gáz ez a mártír, cselekvésképtelen szerep.

2021. aug. 6. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!