Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mégis mit kellene tennem?

Mégis mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

1 évig barátnőméknél laktam. aztán elegem lett hogy a szülei folyamatosan beleszólnak az életünkbe. illetve mindenért mi vagyunk ugráltatva. arra hivatkoznak hogy nekik dolgozniuk kell otthon ugyanis ők saját vállalkozók...

elmondtam nekik mi a problémám az egésszel, és hogy az nem kifogás hogy ti dolgoztok és azért nemtudjátok elintézni a dolgaitokat. ezért nekem kell még munka után az ők hülyeségeik után futkosni. mindenki dolgozik mégis eltdják intézni a dolgukat. azt hiszik ők a "legnagyobbak". én meg úgy gondolom nem kell pedáloznom nekik hogy megfeleljek. pont nem érdekel az egész.

és amikor jönnek azzal a dologgal, hogy hát én egy évig itt lehettem, kaptam kaját stb stb... erre csak a válaszom, hogy mivel csak én dolgozok a házamért, mert barátnőm még egyetemista, ezért az a minimum hogy elvárhatom, hogy legalább ebben segítenek ha már másban nem is.

úgyhogy hazaköltöztem barátnőmmel, azóta minden bajukat barátnőmnek mondják. ő meg persze egyre rosszabbul viseli. szüleit leállítottam szépen, csúnyán de annyira ökrök hogy meg se hallják az embert.

mit lehet ilyen esetben tenni? az a baj hogy már tényleg nem tudom azért írok ide.

egyedül csak barátnőm miatt aggódom. csak ő érte okoznék valamit ezzel a dologgal. nem azért hogy nekik jó legyen. vagy hogy jó legyen a kapcsolatunk.

26F

2021. júl. 14. 13:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szóval dolgozó emberként egy fillérrel nem szálltál be nekik, úgy laktál egy évig náluk, mert a házadra, amit a kérdésben is kiemeltél, nem a barátnőddel közösre gyűjtőttél. Megkértek, hogy néha intéz el dolgokat, ha már ott élősködsz és még neked áll feljebb. Remélem a lány észbe kap.
2021. júl. 14. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:
29%

A hozzáállás egy év után meg gondolom már olyan amilyet a szülők kiparádéztak maguknak...

Nem a kérdezőt védem,de nem tudhatjuk mennyit nyelt eddig.lehet most borult a bili...

2021. júl. 14. 14:14
 13/26 anonim ***** válasza:
3%
Hol láttad azt hogy megkérték,hogy néha intézzen el valamit?
2021. júl. 14. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
"Nem csak a házáért dolgozik,hanem CSAK ő dolgozik a majdani közös házukért.én így értelmeztem." Rosszul értelmezed. Odaköltözik a csaj szüleinek nyakára, közben összehoz egy ingatlant-magát eltartatva -ami csak az övé lesz.
2021. júl. 14. 15:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Minimum, hogy futkosol nekik pl. boltba, ha már ott élősködsz. És remélem takarítasz, házat rendbe tartod, ha kerteshez füvet nyírsz, gallyazol nálunk, és igen munka után, mint más ember mert ez a minimum azok után, hogy az Ő nyakukon élve még a saját házadat építgeted.

Az eszem megáll, csoda, hogy ebbe belementek a szülők.

2021. júl. 14. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődön azzal tudnál a legtöbbet segíteni, ha bocsánatot kérnél a szülőktől és megköszönnéd nekik, hogy ott lakhattál, amíg saját házra gyűjtöttél.
2021. júl. 14. 15:21
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ezért bocsánatot kérni: "Szüleit leállítottam szépen, csúnyán de annyira ökrök hogy meg se hallják az embert."
2021. júl. 14. 15:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Fuh de szabalmas vagy kerdezo. Nagyon nagy szanalmas
2021. júl. 14. 15:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
ezt az EGO-t, baszki..
2021. júl. 14. 16:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is mentettem a GYIK-es mappaba. Eddig az ott levo gyongyszemek 80%-at toroltek az adminok.

Meg egy ilyen gyokeret mint a kerdezo...

2021. júl. 14. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!