Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mégis mit kellene tennem?

Mégis mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

1 évig barátnőméknél laktam. aztán elegem lett hogy a szülei folyamatosan beleszólnak az életünkbe. illetve mindenért mi vagyunk ugráltatva. arra hivatkoznak hogy nekik dolgozniuk kell otthon ugyanis ők saját vállalkozók...

elmondtam nekik mi a problémám az egésszel, és hogy az nem kifogás hogy ti dolgoztok és azért nemtudjátok elintézni a dolgaitokat. ezért nekem kell még munka után az ők hülyeségeik után futkosni. mindenki dolgozik mégis eltdják intézni a dolgukat. azt hiszik ők a "legnagyobbak". én meg úgy gondolom nem kell pedáloznom nekik hogy megfeleljek. pont nem érdekel az egész.

és amikor jönnek azzal a dologgal, hogy hát én egy évig itt lehettem, kaptam kaját stb stb... erre csak a válaszom, hogy mivel csak én dolgozok a házamért, mert barátnőm még egyetemista, ezért az a minimum hogy elvárhatom, hogy legalább ebben segítenek ha már másban nem is.

úgyhogy hazaköltöztem barátnőmmel, azóta minden bajukat barátnőmnek mondják. ő meg persze egyre rosszabbul viseli. szüleit leállítottam szépen, csúnyán de annyira ökrök hogy meg se hallják az embert.

mit lehet ilyen esetben tenni? az a baj hogy már tényleg nem tudom azért írok ide.

egyedül csak barátnőm miatt aggódom. csak ő érte okoznék valamit ezzel a dologgal. nem azért hogy nekik jó legyen. vagy hogy jó legyen a kapcsolatunk.

26F

2021. júl. 14. 13:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Ugye te te most viccelsz ezzel?? Szet fognak szedni ha nem
2021. júl. 14. 13:21
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy a saját házadért dolgozol ,miért kötelezi őket arra, hogy etessenek, itassanak és lakhatást biztosítsanak neked?? Nem a feleséged a lányuk. Bármikor szétmehettek.
2021. júl. 14. 13:27
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Hát, ha én egy évig a barátnőmék szüleinek nyakán éltem volna, nem hogy nem osztottam volna ki őket, hanem szépen meghúzom magam, és amikor végre el tudok költözni, akkor megköszönöm, és magamban tartom, ami esetleg zavart. Főleg nem pattogok azon, hogy én dolgozom, a barátnőm meg tanul, és az a minimum, hogy adnak nekem kaját. Egy fenét. Felnőtt vagy, csinálj magadnak kaját, ha éhes vagy.

Gáz vagy.

2021. júl. 14. 13:28
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
A saját házadért dolgozol, ehhez a barátnőd szüleinek semmi köze, lényegében rajtuk élődködtél, amíg az önálló életedre készültél. Aztán még te osztod ki őket, és neked áll feljebb. Hihetetlen milyen emberek vannak.
2021. júl. 14. 13:33
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Nálam biztosan repültél volna mint a győzelmi zászló miután szájba vágtalak volna ha ilyen szemtelen gyökér vagy. 🤷‍♀️
2021. júl. 14. 13:35
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagyin undorito vagy! Nem vagy te nekik igazabol senki. A lanyukkal elkezdtel jarni. Es halasnak kene lenned hogy ok eltartottak teged. Egy kibszott szo nelkul kellett volna maradni. Es meg koszonni! Nem hogy meg ezek utan te ki ozd oket, te halatlan. Kar hogy apos nem vagott szajba akkor. Ugy meg erdemelted volna. Miert kene nekik eltartanod teged? Nem vagy a gyerekuk.

Minden ember dolgozik a sajat hazaer. De nem varja el hogy a baratnoje szulei eltartsa ot. Jesszusom...

2021. júl. 14. 13:35
 7/26 anonim ***** válasza:
97%

Jól értem? Egy évig nemcsak ott laktál, de még a kajába, rezsibe se szálltál be úgy, hogy dolgozó ember vagy?

Hát öregem, csak örülhetnek barátnőd szülei, hogy megszabadultak tőled!

2021. júl. 14. 13:47
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
A minimum hogy eltartsanak egy idegen faszit? Hát marhára nem az. A minimum hogy eltartod magad ha már a nyakukra evett a fene, és kussban besegítesz ha kérik. Ha nem tetszik, nem kell a más nyakára menni.
2021. júl. 14. 13:59
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőddel meg ráér akkor összeköltözni, ha megvan a lakás vagy albérlet. Nem kell eltűrniük a házukban. A helyükben egy hónapig se tűrtelek volna ilyen hozzáállással, nemhogy egy évig..
2021. júl. 14. 14:01
 10/26 anonim ***** válasza:
10%

Nem csak a házáért dolgozik,hanem CSAK ő dolgozik a majdani közös házukért.én így értelmeztem.

Ja és mást ugráltatni "mert mi dolgozunk" elég gusztustalan...pasi dolgozik,lány tanul.intézze a lány,vagy a szülők maguk.

2021. júl. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!