Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy zárjam ki az életünkből...

Hogy zárjam ki az életünkből az anyósomat?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon közeli kapcsolatban van az anyukájával, aki mindenbe beleszól. Sajnos a férjem számára szent ès sérthetetlen az anyja, mindig a védelmére kel. Az alap probléma az, hogy mindent elmond az anyjának, olyan dolgokat is ami egyáltalán nem tartozik rá. Ha a férjemnek baja van velem azt is mindig az anyjával közli, ahelyett hogy velem beszélné meg. Most kiborult a bili és az anyósom mindent a fejemre zúdított. Pl nem főzök rendesen a fiára, kávé függő vagyok miközben refluxom van, ja meg alkoholista, holott csak alkalomadtán fogyasztok alkoholt, a férjemmel együtt, de mivel anyósék egyáltalán nem isznak soha alkoholt, ez nekik egy ördögtől származó dolognak számít, amit ráadásul én tukmálok a fiára.

Hozzám vágta azt is, hogy reméli nem csak anyagi érdekek vezéreltek a házassághoz, ami szàmomra azért nevetséges,mert én sokkal jobb körülményekből érkeztem, arról nem beszélve, hogy a férjem tepert utànam annak idején és nem fordítva.

Szóval eléggé megbàntott anyósom ès nekem ezek utàn semmi kedvem betenni a házukba a lábam, mert nekem is van büszkeségem. Nem tudom, hogy ez az állapot meddig fenntartható, mert alapvetően megbeszéltük a dolgokat, tiszta lappal kezdtünk de én nem tudom magam túltenni ezen. Nem érzem, hogy ebből még lehet jó viszony, ha ilyeneket feltételeznek rólam.

Szerintetek mi lenne a megoldás? Hogy lehetne leállítani az anyósomat, hogy ne szóljon bele az életünkbe àllandóan?

2021. jún. 27. 08:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Férjeddel van gáz, ha még mindig anyucikájával beszéli meg azokat a problémákat, amiket veled kéne, mert nem anyucival él már hanem veled. Ő egy nagyra nőtt gyerek. Kérdezd meg tőle kivel szeretne élni, anyjával vagy veled? Minek vett el, ha ennyire anyakomplexusos
2021. jún. 27. 10:07
 12/29 anonim ***** válasza:
7%
Vigyétek fel Budapestre, ültessétek fel egy repülőre ha ennyire zavaró és ha be van oltva meg van védettségi igazolványa is akkor már mehet is ki Külföldre ennyi, majd vissza jön ha akar. De sztem pár hónapig jól fogja magát érezni a tengerparton vagy egy hotelben és addig ti is tudjátok normálisan rendezni az életeteket és mire hazajön csak felvesz egy normálisabb személyiséget vagy ilyesmi.
2021. jún. 27. 10:08
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

Ha zavar téged, amit a férjed csinál, akkor mire vársz? Nem fog megváltozni. Kár az idődet pocsékolni mellette. Még fiatal vagy, találsz hozzád jobban passzolót. NEM VÁLTOZIK MEG SENKI.

A másik meg az, hogy ne kergess ábrándokat, MINDEN anyósnak idegen leszel, aki csak azért visel el és vág jópofát, mert a fiához tartozol. Nem szeret. Amint vége lenne a házasságotoknak, soha nem hallanál felőle, nem tartaná veled a kapcsolatot. Ó a fiát szereti, nem téged.

Nagyon-nagyon ritkán vannak azért kivételek, de azok az anyósok Teréz anya reinkarnációi.

2021. jún. 27. 10:11
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
12es jó nagy faxságokat tudsz irkálni. Attól majd megváltozik valaki, hogy elküldöd a világ végére? És ki fogja a csodás utazást finanszírozni? És miért gondolod, hogy ő menni akarna világ végi nyaralásra? Gondolom te is valami nagyra nőtt 4 éves vagy, mint a legtöbb pasi.
2021. jún. 27. 10:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Válj el! 😆
2021. jún. 27. 11:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt a pasid a hibás, ő lóg még mindig az anyucija cicijén.

Megoldás: elválsz vagy tűrsz.

2021. jún. 27. 11:46
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Az a helyzet, hogy a férjed csak azért vett feleségül, mert az anyjával nem tud lefeküdni. Partnernek viszont őt tekinti. A helyedben keresnék jobbat (felnőtt férfit, aki nem anyuci csecsén lóg).
2021. jún. 27. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom esküvő előtt nem is tudtad, hogy ilyen... Mi a brontnak mentél hozzá? Magadnak csináltad, valahogy nem tudlak sajnálni.
2021. jún. 27. 12:16
 19/29 anonim ***** válasza:
87%

Kivételesen nem az anyóst tartom hibásnak.

0-24 csak a rosszat hallotta rólad, a hibáidat hála a férjednek, aki elvileg úgy ment hozzád hogy elfogadott a hibáiddal együtt, s mégis mindig megy a panasz. Az ember ha valakiről mindig akaratlanul is a rosszat hallja persze, hogy megfogja utálni azt, akitől mindig zeng a háza. Ő ebben csak azt látja, hogy a fia szenved mert borzasztó feleség vagy (persze nem vitatom, hogy ez nincs így). Kivételesen itt még csak nem is az anyuci pici fia sztori áll fent, hanem a férjed szimplán egy patkány. Ha az egyik haverjának panaszkodott volna ennyit, akkor meg az utálna most.

2021. jún. 27. 12:30
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem az anyóssal van baj, hanem a férjeddel. Hülye szegény. Eléggé alap dolog, hogy a páromról nem panaszkodok a szüleimnek. Nincsenek talán barátai, hogy ennyire össze van nőve az anyjàval? Ráadásul van akkora idióta, hogy nyilván tudja a szüleiről, hogy alkohol ellenesek, ennek ellenére elpofázza nekik, hogy ti szoktatok sörözni. (Vagy fröccsözni, nem tudom)

Persze az anyósnak ettől függetlenül köze nincs hozzá, hogy te kávét, teát vagy éppen pálinkát akarsz-e inni, de itt elsősorban akkor is a férjed a sáros, mert ha nem pofázna el anyukának olyanokat, amik nyilvánvalóan csípik a szemét, nem lenne baj.

Szóval beszélj a férjeddel, hogy fogja vissza a lepcses száját, és a probléma megoldódik. Beszéljen saját magáról, ne rólad.

2021. jún. 27. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!