Anyós és ex barátkozása?
A barátomnak a legjobb barátnője egy korábbi exe volt. Hamar kiderült, hogy milyen szerepben látja magát a barátom mellett annak ellenére, hogy van párja. Ezt nem fejteném ki hosszabban, párommal beszéltünk róla, és belátta, ahogy végig gondolta a dolgot, hogy valami tényleg nem oké. Amit addig nem vett észre. (Korábbi kapcsoltait is erőteljesen rendezgette).
Amikor beszélt vele erről, az ex olyan ordenáré üzeneteket küldött nekem, hogy minden kapcsolatot megszakított vele.
Az anyósom addig kedvelt, amíg össze nem költöztünk a párommal, azóta röpködnek a megjegyzések, olyanok, és olyan mennyiségben, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet félreérteni, ellenséges és kirekesztő.
Nemrég kiderült, hogy az ex nem távozott csendben, felvette a kapcsolatot párom anyukájával nemsokkal azután hogy "ki lett rakva".
Amire lehetne mondni, hogy van ilyen, azzal barátkozik akivel akar, nincs közünk hozzá.
Na de az egyik állandó témájuk én/ mi vagyunk.
A közös hitük szerint, én tiltom otthonról is.
Azóta hirdeti az egész családban, hogy bár a exével lenne együtt a barátom, az milyen rendes lány. Én meg eltiltom otthonról, manipulálom, isten ments hogy engem vegyen feleségül.
Kiderült, az ex jár hozzájuk.
A barátom viszolyog tőle, azóta le sem akar menni, amíg a lány oda beteheti a lábát.
Persze, itthon jól megvagyunk, éljük az életünket, ide nem tud befurakodni. Már korábban felvetett téma, hogyan lehetne anyóssal rendbetenni a kapcsolatunkat (az elején nagyon jól kijöttünk).
De amíg az ex képben van, esélytelennek látjuk, hogy lehessen rajta javítani.
Amúgy "a kicsi fiam üljön csak a szoknyám mellett" típus. Az ex meg hátborzongató, hogy az egész családdal elkezdte felvenni a kapcsolatot, testvérekkel is, és mint kiderült eleinte csak -beszélgetéseket kezdeményezett, aztán mindenkinél előadta hogy miattam nem beszél a legjobb barátjával. Igyekezett bizalmas kapcsolatot kialakítani, folyamatosan írogat nekik is, hiába nem válaszolnak.
Tesók, após elzárkózik, nem akarnak belefolyni, de nem szeretik az exet.
Így most rossz, mert barátom addig nem megy hozzájuk, amíg oda járhat, de szereti a családját, és megszenvedi.
Még ha nem is mehetne oda az ex, anyóssal nagy barátnők lettek, ami ellehetetleníti, hogy megoldódjon a kapcsolatunk.
Mit tennétek, hogyan kezelnétek?
19.
Ja, ezt még nem is írtam. (18-as vagyok)
Ez is milyen fura.
Én nem tudok róla, hogy kivel barátkozik az anyósom, mert nem érdekel.
Ezzel az erővel akár lehet/ne csókos a férjem exével is, bánom is én!
Havonta-két hetente meglátogatjuk őket, betoljuk a kaját, elbeszélgetünk az anyós ízületeiről, az após koleszterinjéről, a jó/rossz időjárásról, a mindennapjaikról, aztán szevasz.
Az a helyzet, hogy ex csak emiatt barátkozik, az anyósnak meg jól jött egy szövetséges, neki az a baja hogy a fia nem a szoknyája mellett ül.
Amikor meglátogatja őket, annyira nem tud mit csinálni, hogy vagy engem hívogat, hogy beszéljünk, mert unatkozik, vagy a haverjával biciklizik.
Elüldöztem féltékenységből...
Erre annyit tudok mondani, hogy eleinte szimpatikus volt. Nem vagyok egy féltékeny típus. Fokozatosan lett elegem.
Nagy tahálaadó volt kérés nélkül, és amikor kértem hogy maradjon ki belőle, akkor mérges lett és kiosztott, hogy ő mennyivel jobban ismeri a párom, sokkal közelebb áll hozzá, mi az, hogy én megbeszélek vele dolgokat, olyat vele nem lehet, hagyni kell, hogy magától mondja, de mindent rá kell hagyni.
Szerette ecsetelni, hogy a barátom mennyire volt depressziós utána, évekig, és hogy az volt a nagy terve, hogy összeköltöznek barátként...
És van barátja több éve.
Próbáltam beszélni a barátommal, de elhessegetett. Végül elegem lett, és közöltem hogy akkor én ebből most kiszállok. Semmi ultimátumm.
Korábban már volt ebből gond, és nem akartam megint évekig egy harmadik kerék miatt gyötrődni, ha úgyse lehet megoldani.
Barátom meg se szó, se beszéd megmondta neki hogy mi az ábra.
Amúgy két éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, szóval az anyóst az egyszerűsítés miatt írtam, könnyebb volt mint többször bepönyögni a párom édesanyja kifejezést.
Off
Bírom amikor kiosztják a kérdezőket, hogy mi köze hozzá, meg anyós azzal barátkozik akivel akar, meg miért fújja fel a dolgokat, ezek a nagyon kemény emberek a való életben már attól hisztirohamot kapnak általában, ha véletlenül eléjük állnak a sorban...
Négy gyerekem van, d nemfordultmég elő, hogy bármelyik bármiféle exével, barátjával stb a gyerekem,vagy a választottja ügyéről egy szót is beszélnék.
Egyikkel sem volt olyan közelilelkiviszonyom, a gyerekemmiat kerültekaz életembe. Ha az ő életéből kikerül, akkor nálam, mi helye volna?
Szüneteltessétek a kapcsolatot a párod anyjával, egy év után csak rájön, hogy ez neki sincs ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!