Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós és ex barátkozása?

Anyós és ex barátkozása?

Figyelt kérdés

A barátomnak a legjobb barátnője egy korábbi exe volt. Hamar kiderült, hogy milyen szerepben látja magát a barátom mellett annak ellenére, hogy van párja. Ezt nem fejteném ki hosszabban, párommal beszéltünk róla, és belátta, ahogy végig gondolta a dolgot, hogy valami tényleg nem oké. Amit addig nem vett észre. (Korábbi kapcsoltait is erőteljesen rendezgette).

Amikor beszélt vele erről, az ex olyan ordenáré üzeneteket küldött nekem, hogy minden kapcsolatot megszakított vele.

Az anyósom addig kedvelt, amíg össze nem költöztünk a párommal, azóta röpködnek a megjegyzések, olyanok, és olyan mennyiségben, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet félreérteni, ellenséges és kirekesztő.

Nemrég kiderült, hogy az ex nem távozott csendben, felvette a kapcsolatot párom anyukájával nemsokkal azután hogy "ki lett rakva".

Amire lehetne mondni, hogy van ilyen, azzal barátkozik akivel akar, nincs közünk hozzá.

Na de az egyik állandó témájuk én/ mi vagyunk.

A közös hitük szerint, én tiltom otthonról is.

Azóta hirdeti az egész családban, hogy bár a exével lenne együtt a barátom, az milyen rendes lány. Én meg eltiltom otthonról, manipulálom, isten ments hogy engem vegyen feleségül.

Kiderült, az ex jár hozzájuk.

A barátom viszolyog tőle, azóta le sem akar menni, amíg a lány oda beteheti a lábát.

Persze, itthon jól megvagyunk, éljük az életünket, ide nem tud befurakodni. Már korábban felvetett téma, hogyan lehetne anyóssal rendbetenni a kapcsolatunkat (az elején nagyon jól kijöttünk).

De amíg az ex képben van, esélytelennek látjuk, hogy lehessen rajta javítani.

Amúgy "a kicsi fiam üljön csak a szoknyám mellett" típus. Az ex meg hátborzongató, hogy az egész családdal elkezdte felvenni a kapcsolatot, testvérekkel is, és mint kiderült eleinte csak -beszélgetéseket kezdeményezett, aztán mindenkinél előadta hogy miattam nem beszél a legjobb barátjával. Igyekezett bizalmas kapcsolatot kialakítani, folyamatosan írogat nekik is, hiába nem válaszolnak.

Tesók, após elzárkózik, nem akarnak belefolyni, de nem szeretik az exet.

Így most rossz, mert barátom addig nem megy hozzájuk, amíg oda járhat, de szereti a családját, és megszenvedi.

Még ha nem is mehetne oda az ex, anyóssal nagy barátnők lettek, ami ellehetetleníti, hogy megoldódjon a kapcsolatunk.

Mit tennétek, hogyan kezelnétek?

2021. jún. 20. 07:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Az anyósjelölt meg az exnő os elmebeteg.

Én biztos nem barátkoznék a fiam exével, főleg ha kavarna a jelenlegi kapcsolatába.

Nem tudom mit lehetne tenni, beteg mindkét némber.

2021. jún. 20. 08:43
 12/28 anonim ***** válasza:
11%

Nem az ex a szarkavaró, hanem te, aki féltékeny voltál és elüldözted.

Nekem is van exem, akivel rájöttünk, hogy rohadtul nem illünk össze, nem szabad összekötni az életünket. Viszont azóta is együtt dolgozunk, jó barátok vagyunk, és mivel nagyon jól ismerjük egymást, őszintén merünk beszélni, bármi van, jó tanácsot tudunk adni a másiknak. Mindketten rég házasok vagyunk (én 25, ő 23 éve), és egyikünk párját sem zavarja a barátság (ami tényleg csak az).

2021. jún. 20. 09:10
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

12

Tehát mert nálad sikerült normális kapcsolatban maradni az exszel, a kérdező esetében az ex nem lehet szarkavaró. Köszönjük a hozzászólást, nagyon ügyes és érett vagy, de mégis milyen relevanciája volt ennek a kérdés szempontjából? Nem tűnik fel, hogy a kérdező pasija se kíváncsi már a nőcskére? Csak anyuka élvezi a rivaldafényt.

2021. jún. 20. 09:14
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

9: Szerintem semmi közünk hozzá, hogy anyós, vagy csak anyósjelölt(magyarul: van papír, vagy nincs). Anyukámék 35 éve együtt élnek papír nélkül - remekül megvannak, amíg éltek a szüleik, nyilván anyós-após rangban kezelték egymáséit.

Nálunk - párom és jómagam relációjában - ugyanez van, annyi különbséggel, hogy párom édesanyját én már nem ismerhettem, mert kedvesem 17 éves volt, amikor anyukája rákban elment.

2021. jún. 20. 09:16
 15/28 anonim ***** válasza:
16%

Ezt nem fejteném ki hosszabban, párommal beszéltünk róla, és belátta,

Kedves 13, tessék, a kérdező kezdett kavarni. Bökte a csőrét a csaj.

2021. jún. 20. 09:20
 16/28 anonim ***** válasza:
14%

10!

Téves. A gyerekem meg én tiszteletben tartjuk egymás barátait és partnereit. Egyikünk sem gondolja, hogy körülötte forog a világ, ergo én nem osztom be, kivel lehet, ahigy ő sem osztja be, én kivel lehetek.

2021. jún. 20. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:
24%

14!

Nos, ha anyós, akkor hazasok, ami jó esetben azt jelenti, nem ket hete van ak együtt. Ha anyós "jelolt", akkor lehetnek egyutt 3 hete vagy 3, esetleg 13 éve. Nem tudni. Lehet ez még nagyin friss kapcsolat, amiből a büdös életben nem lesz házasság, sőt, komoly, avagy hosszú távú kapcsolat se.

Nem tudni, az ex meddig volt a kérdező párjának az életének része, innen nézve kb biztosan hosszabb ideje, mint a kérdező.

2021. jún. 20. 09:34
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

Igen, vannak intelligens emberek, akik érzelmileg is le tudták zárni a kapcsolatot az exszel és szépen elvannak egymással, ill. egymás rokonaival.

Itt viszont úgy tűnik az ex lelkileg nincs rendben, mert már a kérdező előtt is beleszólt a pasi kapcsolataiba. A jelenlegi viselkedése alapján, meg már mániás, beteges amit művel.

A leggázabb talán anyósjelölt, mert hagyja magát befolyásolni 6!!! év után.

A többi rokon cselekszik helyesen, hogy ignorálják az elmebeteg exet.

Anyós szintén defektes lehet lelkileg, meg buta is, ha nem látja mi megy itt.

Én biztos nem mennék bele egy ilyen manipulatív kígyó, mint az ex mesterkedéseibe.

Sőt elzavarnám a halál püpülőjére, ha engem irányítgatna, meg mószerólná a fiam nőjét.

2021. jún. 20. 10:20
 19/28 anonim ***** válasza:
86%

16 elég furcsa, ha egy gyereked korú barátod van.

te komolyan hagynád, hogy a gyerekedet bárki neked ócsárolja? mert én ezt a saját apjától is nehezen viselem el, hát még egy baráttól.

2021. jún. 20. 10:20
 20/28 anonim ***** válasza:
9%

19!

Nincs vele egykorú barátom, de még mindig nem az ő véleményre vagy az engedélyre alapozva tartok kapcsolatot másokkal.

Nekem senki nem ocsarol senkit, az is nyilvánvaló, ahogy az is, hogy itt sem a gyereket ocsarja senki, hanem a kerdezot vagyis a barátnőt. Ezt csak az tűri el,aki amúgy se keveli öt.

2021. jún. 20. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!