Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kivételez?

Miért kivételez?

Figyelt kérdés

Anyós..

Csakc lányok, vannak a csaladba, lány unokák.

Mióta a sógornőmnek meg született a kisfia, olyan mintha kivétel lenne mert ő fiú.mindent megvesz, az én gyerekeim kapnak tőle csokit vagy cukorkát, neki ruha, stb minden ami drágább.

Miért érzem úgy hogy kivételt tesz? 3 lány es egy fiu unokája van. Rosszul esik nekem és ha szóvá teszem, le tagadja.. Hogy o nem kivételez..

2021. jún. 9. 15:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Nehogy mar sajnald tole...

O a legkisebb, a te gyerekeid eddig mar kaptak dolgokat nem?

2021. jún. 9. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Jobban szereti a fiut. Nálunk u.ez, az egyszem lány magasról leszarva, a 2 fiu meg körbenyalva. Nem tudok mit tenni, kárpótolom a lányomat, de mivel érzi, utálja is őket már rendesen.
2021. jún. 9. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is ugyan ez volt öreganyám részéről. Mindig mi voltunk a maradék unokák. Míg mi kaptunk anno egy 6ft trikót addig az unokabátyáink biciklit. Mindig ódákat zengett róluk ahogy az alkoholista fiáról meg annak a szenvedélybeteg fiáról addig minket le se szart.
2021. jún. 9. 15:14
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is volt ilyen egy szem lány unoka voltam 5ből 4 fiú. :) velem is mindig kivétételeztek. Meg én voltam a legkisebb is pluszba. De amúgy neharagudj anyósod. Meg miért zavar ez téged? Örülj a picinek. Hidd el ha nagyobb lesz már nem lesz kivételezés.
2021. jún. 9. 15:15
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
4- tévedés!! Halálukig kivételeznek, Nálunk a fiuk lakásokat kaptak, a lány unoka semmit. Mivel én, a gyerekük is lány vagyok és van egy öcsém, találgathatsz, hogy ki kapott bármit is. (2.vagyok)
2021. jún. 9. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Persze, örüljön stb. De a gyerekek ezt elég hamar leveszik és szarul esik. Mi felnőttek legyinthetünk, h áh, ugyan, de egy gyerek másképp működik. És ez igenis nyomot hagy, hiába bagatellizálja valaki. Aztán majd amikor a mama lerobban, jók lesznek a lány unokák ellátni, mi?
2021. jún. 9. 15:23
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Miért az a fontos neked, hogy drágább? A babának nem adhat csokit, cukrot. Attól, hogy valami nem drága, nem jelenti, hogy nem szívből jön és hogy anyós szerint esetleg az a jobb a lányaidnak. Szerintem majdnem akármelyik gyereket választás elé állitanád (csoki vs. ruha), a csokit választaná.

Vagy az zavar, hogy már nem csak a te gyerekeid vannak a középpontban? Ne legyél irigy, nem szép tulajdonság!

2021. jún. 9. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
7- te is egy hímsoviniszta balfék vagy???
2021. jún. 9. 15:29
 9/16 anonim ***** válasza:
33%
#2, azért ez nem ilyen egyszerű, lehet, hogy más is volt ott a háttérben (mármint a ti esetetekben - de ez most nem ide tartozik).
2021. jún. 9. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk nem volt halálig kivételezés. 15éves koromban momdtam nekik hogy soha többet ném állok velük szóba,mikor elkezdték édesanyám szidni. Na utána pont én lettem a rossz gyerek. 27éves korombam láttam őket utóljára akkor már sajnos a temetésükön. Tehát ez is egy saját tapasztalat. Ez a kivételezés egy olyan dolog ,hogy a szülőkre is rálehet mondani hogy a tesót jobban szeretik,ez nem igaz ,minden gyereket másképp szeret az ember,de egyiket se jobban a másiknál. Plusz nekem is van most egy unokaöcsém,én a kislányomat várom ,de ha elmegyek babaruhát venni,akkor átalában az öcsinek is veszek ha látok egy olyat.:)
2021. jún. 9. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!