Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki anyósra?

Jogosan akadtam ki anyósra?

Figyelt kérdés

Az egész történet onnan indul hogy 2 hónappal ezelőtt állás kereső voltam. Anyósom akkor csesztett hogy gyorsan kéne munkát találni, kifizeti a tb-t, meg hogy ne várjam el azt hogy a fia tartson el. Ezt hallgattam tőle kb 1 hónapig amikor elegem lett nekem és páromnak is. Párom mondta neki hogy amíg őt nem zavarja nincs beleszólása. Én meg mondtam neki hogy a helyet hogy kioktatna inkább segítsen keresni. Utánna folyamatosan küldözgete az állás ajánlatokat. Ezzel nem lett volna baj, csak hát olyan munkákat küldött ami tőlem távol áll, nem is fizetett volna jól. Nagy nehezen én találtam egy gyárat. Fel is vettek, 4 műszakos munkarend. A bejárás a nehezebb mivel oda vissza 4ora. Fizetés is jó. Ezzel semmi bajom. Most hogy anyós megtudta egyből nekem esett hogy azonnal mondjak fel, nem éri meg, az a munkahely szar, meg mondta nekem hogy nehogy már én gyári munkásként többet keressek, mint ő tanárként. Meg hogy miért nem volt jó az a munka amiket ő küldött. Én itt kiakadtam és mondtam neki hogy eddig az volt a bajod hogy nincs, most meg az hogy van munka. Erre megsértődött és mondta hogy ő többet nem segít nekem.

Szerintetek jogos volt a kiakadasom? Kicsit meguntam a végére.

2021. jún. 5. 20:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat ez lemaradt, nem tervezek gyereket szülni, max 30 évesen.
2021. jún. 6. 21:00
 22/30 A kérdező kommentje:
Úgy van folytasd én már csak röhögök. 😅🤣
2021. jún. 6. 21:37
 23/30 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, köszönöm a nőies privit. Mocskosszájú idióta.
2021. jún. 6. 21:59
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abban igaza van, hogy az ilyen munka az nem embernek való. Mi az a 4 műszak?!

reggel-este-delutan-hétvége?

Napi 4 orá utazas emellett csak hab a tortán

Tényleg mondj fel, nem éri meg, akármennyi is a fizetés

2021. jún. 7. 01:39
 25/30 anonim ***** válasza:
24%

Konyhai kisegítő havi 80.000ert.

110 felett van a nettó minimálbér.

2021. jún. 7. 05:21
 26/30 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy miért kell minden kérdésnél belekötni a kérdezőkbe?

Ki kötött bele? Van a szabályzatban előírás arra, hogy egyet kell vele érteni? Miért gond, ha van olyan, aki nem szidja birka módjára az anyóst, hanem más véleménye van?

Nekem pl nem lenne jó semmi pénzért a napi négy óra utazás, pláne nem négy műszakban. Ennél bármi jobb, de gondolom a kérdező semmihez nem ért, nincs semmi végzettsége. Nem véletlenül csak ez jöhet szóba, meg hasonló munkák.

2021. jún. 7. 05:26
 27/30 A kérdező kommentje:

4 műszakos munkarend

3 nap 12ora nappal, utánna 3 nap pihi, utánna 3nap 12ora éjszaka, utánna 3nap pihi.

Nekem megéri, kész téma lezárva.

2021. jún. 7. 08:32
 28/30 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes, ha nem lenne munkám abba kötnétek bele.

Most van és szeretem, bírom, egyből a többség fujjol.

Elég nagy baj van itt úgy látom.

2021. jún. 7. 08:34
 29/30 anonim ***** válasza:
6%

Lehet, hogy a pénz jönnek tűnik, de magad és a kapcsolatod is tönkreteszed

Heti 4 napon át napi 16 órát távol vagy otthonról.

Inkább keress kevesebbet, de tölts el több időt a pároddal és kíméld magad!

2021. jún. 7. 09:25
 30/30 anonim ***** válasza:
15%

29, de akkor anyósnak lesz igaza, azt meg ugye nem lehet.

Volt valamelyik kategóriában a napokban egy kérdés arról, ki vállalna 4-4,5 óra utazást munka miatt. Azt hiszem, senki nem jelentkezett, pedig ott jobb munka volt, ennél is jobb pénzért.

2021. jún. 7. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!