Jogosan akadtam ki anyósra?
Az egész történet onnan indul hogy 2 hónappal ezelőtt állás kereső voltam. Anyósom akkor csesztett hogy gyorsan kéne munkát találni, kifizeti a tb-t, meg hogy ne várjam el azt hogy a fia tartson el. Ezt hallgattam tőle kb 1 hónapig amikor elegem lett nekem és páromnak is. Párom mondta neki hogy amíg őt nem zavarja nincs beleszólása. Én meg mondtam neki hogy a helyet hogy kioktatna inkább segítsen keresni. Utánna folyamatosan küldözgete az állás ajánlatokat. Ezzel nem lett volna baj, csak hát olyan munkákat küldött ami tőlem távol áll, nem is fizetett volna jól. Nagy nehezen én találtam egy gyárat. Fel is vettek, 4 műszakos munkarend. A bejárás a nehezebb mivel oda vissza 4ora. Fizetés is jó. Ezzel semmi bajom. Most hogy anyós megtudta egyből nekem esett hogy azonnal mondjak fel, nem éri meg, az a munkahely szar, meg mondta nekem hogy nehogy már én gyári munkásként többet keressek, mint ő tanárként. Meg hogy miért nem volt jó az a munka amiket ő küldött. Én itt kiakadtam és mondtam neki hogy eddig az volt a bajod hogy nincs, most meg az hogy van munka. Erre megsértődött és mondta hogy ő többet nem segít nekem.
Szerintetek jogos volt a kiakadasom? Kicsit meguntam a végére.
Kérdező, az 5-ös kommentedig meg voltam győződve arról, hogy együtt laktok anyósoddal.
Eszerint nem. De akkor mi a búbánatnak kell folyton találkozni vele, hogy vita lehessen ezekből? Élitek az életeteket, férjed elmeséli anyósodnak, hogy lett állásod ....... anyósod mondja, hogy hagyd ott az állásodat, amit a férjed NEM MOND EL neked .... és mindenki boldogan éldegél....
Ha sülve-főve együtt vagytok, akkor nyilván előjönnek ezek a konfliktusok.
Régebben követelte a heti hétvégi ebédet. Én ezt lecsökkentettem 2hetre, de most már ugye még ritkábban.
Nem, mint írtam szeret fagattni, hogy ha nem válaszoltam akkor hiszti volt, felőle is és párom felől is. Párom mondta el neki hogy nincs munkám. Csak utánna leszidtam a párom hogy azért vannak olyan dolgok amikrol nem akarok beszélni ( pl a halott nagymamám élete, mert igen erről is fagatott már). Azóta nem járunk sűrűn illetve, semleges válaszokat adok neki és párom sem mond neki semmit. Ezt a munkahelyet se akartam elmondani, de basztatott folyamatosan. Bár így is, de most egy darabig legalább befogja.
nehogy már én gyári munkásként többet keressek, mint ő tanárként.
Ebből kb nyilvánvaló, hogy nem mondasz igazat, nincs régóta 200 alatt kereső kollégám.
Amúgy egyetértek azzal, aki szerint meg fogod bánni, ez volt a rosszabb döntés. Megnézem, hogyan mész vissza négy műszakba, ekkora távra gyerek mellett. Mert akkor azért már nem lesz ilyen egyszerű a párodnak eltartani.
Kicsit azt érzem, csak azért vállaltad ezt a munkát, nehogy anyósnak legyen igaza.
21es nem tudom miért nem akadsz le a témáról. De ha te ennyire analfabéta vagy, hogy nem fogod fel hogy nem ez volt a kérdés, és még hajtod a bolond véleményed hát gratulálok hozzá, 1es szövegértés. Véleményed nem érdekel, egyszer leírtad és kész. Meg ha neked ennyire büdös munka és hugyert szarert elvallasz mindent az a te bajod. Én szeretnék normálisan élni, elegendő fizetéssel, nem pedig hónapról hónapra élni, és ha ez az ára hát akkor vállalom. Nem minden 22/L csinálja ezt végig.
Többieknek pedig Köszönöm szépen a válaszát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!