Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki anyósra?

Jogosan akadtam ki anyósra?

Figyelt kérdés

Az egész történet onnan indul hogy 2 hónappal ezelőtt állás kereső voltam. Anyósom akkor csesztett hogy gyorsan kéne munkát találni, kifizeti a tb-t, meg hogy ne várjam el azt hogy a fia tartson el. Ezt hallgattam tőle kb 1 hónapig amikor elegem lett nekem és páromnak is. Párom mondta neki hogy amíg őt nem zavarja nincs beleszólása. Én meg mondtam neki hogy a helyet hogy kioktatna inkább segítsen keresni. Utánna folyamatosan küldözgete az állás ajánlatokat. Ezzel nem lett volna baj, csak hát olyan munkákat küldött ami tőlem távol áll, nem is fizetett volna jól. Nagy nehezen én találtam egy gyárat. Fel is vettek, 4 műszakos munkarend. A bejárás a nehezebb mivel oda vissza 4ora. Fizetés is jó. Ezzel semmi bajom. Most hogy anyós megtudta egyből nekem esett hogy azonnal mondjak fel, nem éri meg, az a munkahely szar, meg mondta nekem hogy nehogy már én gyári munkásként többet keressek, mint ő tanárként. Meg hogy miért nem volt jó az a munka amiket ő küldött. Én itt kiakadtam és mondtam neki hogy eddig az volt a bajod hogy nincs, most meg az hogy van munka. Erre megsértődött és mondta hogy ő többet nem segít nekem.

Szerintetek jogos volt a kiakadasom? Kicsit meguntam a végére.

2021. jún. 5. 20:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Jogosan. Örüljön neki, hogy dolgozol.
2021. jún. 5. 20:38
 2/30 anonim ***** válasza:
96%

Neked van igazad, az anyós szimplán irigy.

(anyós vagyok:)

2021. jún. 5. 20:38
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen legyen. Teljesen jogos a kiakadásod, és piros pont a párodnak, hogy kiállt melletted
2021. jún. 5. 20:49
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Egyutt laktok? Gondolom masban is ilyen kukacoskodo, nem tudom miota ismered, de azert elobb-utobb erzi az ember, hogy mit nem szabad megosztani egy ilyen tipusu emberrel.

Ha egyutt laktok, nyilvan ugy nehezebb, de ha nem, akkor legkozelebb legyel okosabb es ne avasd be mindenbe.

2021. jún. 5. 20:51
 5/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos ő ilyen. Nehéz esett, múltkor azon akadt ki hogy én mi az hogy másik városba akarok költözni, itt jó maradjunk itt, vele mi lesz, stb.

Nem élünk együtt, külön lakunk, pár utca választ el minket.

2021. jún. 5. 20:53
 6/30 A kérdező kommentje:

Konyhai kisegítő havi 80.000ert.

Itt megkeresem a nettó 200at legalább.

2021. jún. 5. 20:57
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Hát szerintem itt a végén eltértünk a tárgytól, de mindenki azt dolgozza, amit akar, ha neki megéri (és lehet hogy neki kell a pénz, bármilyen okból), és bírja, akkor nem mindegy, mit dolgozik a kérdezőnk?
2021. jún. 5. 21:11
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, itt az anyósod, a 6 és 9 válaszoló személyében!:D:D:D
2021. jún. 5. 21:14
 9/30 A kérdező kommentje:

Sajnos igen, és igen kell, pénz mert költözni szeretnék, és a majd a gyednel sem mindegy hogy mennyit fogok kapni.

Igen bírom.

2021. jún. 5. 21:18
 10/30 anonim ***** válasza:
98%

Anyósom is ilyen. Okoskodott, meg folyamatosan tolja, hogy ő így megmondja mindenkinek a munakhelyén ki magadért állni, tehát eljátsza, hogy ő milyen kemény. Aztán kiderült, hogy éhbérért dolgozik, meg átvágták a bejelentéssel, stb. Szerintem vetített és így élte ki a frusztrációját. Beajánlott pár ismerőséhez, ő segít. Kiderült egyiknél, hogy az illető bűnőző és rendőrségi ügye is van, a másik meg másban volt problémás. És nem értette, miért nem akartam ezeknek az embereknek dolgozni.

Az az idegesítő , hogy zéró önkritikája sincsen az ilyen embereknek.

2021. jún. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!