Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A story egyszerű. Egyik családtag folyton rosszindulatúan nyilatkozik anyósomról. Anyós hellyel közzel tud a dologról, elvileg régen ezt a problémát már megbeszélék. Na most ez a családtag a fülem hallatára ismét degradáló szavakkal illette anyósomat. Természetesen a háta mögött.

A családi összejövetel után anyósom megkerdezte hogy mi volt ez a nagy susmus, miről beszélgettünk. Én elmondtam hogy ez a rokon alázza ahol tudja. Anyós számon kérte, és most áll a bál. A rokon mindent megtesz hogy nekem ártson. Szerintetek nem kellett volna őszintének lennem? A rokon szerint én vagyok a világ legszemetebb embere.

2021. máj. 25. 01:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Pont e miatt nagyon nem szeretem, mikor valaki elkezd beszélni nekem egy harmadik félről. Néhány kellemetlen szitu kellett nekem is, hogy mostanra már az elején leállítsam vagy elhúzzak onnan. Jól tetted, hogy elmondtad (így, hogy rákérdezett). Ha nem mondtad volna el, akkor meg olyan "cinkosnak" érezted volna magad vagy nem tudom. Megkérdezi miről beszélt, ha mondod, hogy semmiről, azt úgy sem hiszi, nem hiába kérdezett rá. Ha hazudsz valamit, akkor azért érzed magad rosszul.

Remélem nem ennyire kicsinyes, hogy a munkád bánja, bár amit eddig leírtál róla, nem az jött le, hogy gerinces. (nagyon szépen szólva)

2021. máj. 27. 23:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Pont így gondolom én is :). Sz@r ez is meg az is, de legalább tiszta a lelkiismeretem. Sajnos ő annyira kicsinyes hogy ártani fog, de nem érdekel.
2021. máj. 30. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Majd ha sorizatgyilkos lesz, akkor is tartanod kell a szádat, mert ha nem akkor szemét vagy.

Hát én büszkén leszek így a világ legszemetebbje.

2021. júl. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!