Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A story egyszerű. Egyik családtag folyton rosszindulatúan nyilatkozik anyósomról. Anyós hellyel közzel tud a dologról, elvileg régen ezt a problémát már megbeszélék. Na most ez a családtag a fülem hallatára ismét degradáló szavakkal illette anyósomat. Természetesen a háta mögött.

A családi összejövetel után anyósom megkerdezte hogy mi volt ez a nagy susmus, miről beszélgettünk. Én elmondtam hogy ez a rokon alázza ahol tudja. Anyós számon kérte, és most áll a bál. A rokon mindent megtesz hogy nekem ártson. Szerintetek nem kellett volna őszintének lennem? A rokon szerint én vagyok a világ legszemetebb embere.

2021. máj. 25. 01:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
15%
Az anyósnak sosincs igaza.
2021. máj. 25. 01:56
 2/13 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen jol tetted, hogy oszinte voltal az anyosoddal. Nekem ugy tunik a rokonod nagyon nem bir magaval es szeret vitazni :/
2021. máj. 25. 01:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Most amúgy próbál ellenem mindent felhasználni és az ismerősénél dolgozok. Hát félek hogy ki fognak rúgni ezmiatt :/
2021. máj. 25. 02:24
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak nem kellett volna beleszólni. Ez az ő harcuk, nem a tied. Ha tudod játszani a nagy kakast ne csodálkozz ha a levesbe végzed.
2021. máj. 25. 06:20
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
* Ha tudod játszani a nagy kakast, ne csodálkozz ha a levesbeN végzed.
2021. máj. 25. 07:07
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Bizonytalan vagyok, de azt hiszem, hogy az ilyen meggondolatlan fecsegéseket illetik a "sz@rkeverés" szóval. Ha hallottál anyósodról valamit, ami a te magad megítélése szerint nem igaz, hamis stb. azt nem kell az érintettel közölni, mert csak ilyen perpatvar keletkezik.
2021. máj. 25. 07:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj az esetből, ha pletykát hallasz, akkor inkább menj arrébb, ne legyél részese. Lehet, hogy tényleg te fogod a rövidebbet húzni most.
2021. máj. 25. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szar ügy.

Ha anyósodat anyádként szereted, akkor nyilván vele kell szolidárisnak lenned. De ezt úgy kellett volna megoldanod, hogy alapban leállítod az ismerős gyalázkodását és akkor nincs mit továbbadnod.

Most már sokat nem tehetsz, a dolog megtörtént, reméljük, hogy a munkahelyeden a munkád alapján ítélnek meg, nem pedig valami pletyka alapján!

Mindenesetre tanulj belőle, ne legyél a szarban kanál!

2021. máj. 25. 09:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk ezt, amit csináltál sz*rkavarásnak hívják. Ha szereted anyósodat és zavar, ahogy beszélnek róla, akkor állj bele abba, aki megjegyzéseket tette, egyenesen, szemtől pofába. De ez, hogy őt kihallgatod aztán mész az anyósnak jelenteni egy cseppet sem szimpatikusabb, mint amit a másik csinál. Vagy maradj ki belőle, vagy àllj bele a konfliktusba rendesen. Tanulópénznek jó volt ez az eset legalább. Azt meg nem hiszem, hogy emiatt kirúgnának a melóból. A főnöködnek a családi hisztijeitekhez semmi köze.
2021. máj. 25. 14:57
 10/13 A kérdező kommentje:

Én neki is megmondtam hogy mi a véleményem. Nem kihallgattam, mert konkrétan a jelenlétemben mondta. Előttem. Azért azt már csak nem hagyom hogy valaki azt mondja rá, hogy megérdemelte hogy ütötte verte a volt férje mert biztos adott rá okot. Tehát h anyós megérdemelte a pofonokat a részeg férjétől, mert biztos megcsalta az urát azért meg kijár a verés.

Azt gondolom, hogy az a szarkavarás meg kétszínűség ha ilyen véleménnyel van anyósom iránt, de elmegy vendégségbe hozzá meg azért ha segítség kell azt elfogadja.... 🙄 És igen, anyósomat anyámként szeretem.

2021. máj. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!