Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt a legdurvább amit...

Mi volt a legdurvább amit anyósod mondott neked?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

Kommunista k.rva.

Szerintem neki a kommunista szitokszó, amúgy nem vagyok az nyilván.

Nem tartjuk a kapcsolatot 😆

2021. máj. 23. 05:22
 12/26 anonim válasza:
94%
Volt jó pár beszólás a. Pl: a fiam jobban szerette a másik barátnőjèt mint tèged. Mièrt másik vezetèkneved van mint apádnak ezzel akarod letagadni hogy cigány vagy?/jelzem szüleim elváltak ès anya egy fèlig roma fèrfihoz ment hozzá/. Gipszbe kerültem ès azzal idegesített hogy majd sánta maradok örökre. De a legdurvább az volt mikor közölte velem az első kisbabánk után, hogy ha majd megyek az orvoshoz szóljak neki hogy segítsen azon hogy többet ne legyen már gyermekünk.
2021. máj. 23. 07:09
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
#12 Jesszus... légyszi mondd, hogy az utolsó beszólás után soha a büdös életben nem találkoztok vele..
2021. máj. 23. 07:14
 14/26 anonim válasza:
100%
Sajnos akkoriban még elèg naiv voltam. Bíztam benne ha azt látja milyen jól megvagyunk akkor majd más lesz ..De nem../voltak mèg durva dolgok/ azóta sem èn sem a gyerek nem megyünk hozzá csak a fèrjem.
2021. máj. 23. 07:19
 15/26 anonim ***** válasza:
24%
10-es, evészavaros barátnőt én sem látnék szívesen a gyerekem mellett, mert pontosan tudom, milyen, mikor tönkreteszi a kapcsolatot meg mindent. Felejtős.
2021. máj. 23. 09:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Családi tragédia után a súlyomon élcelődött (gyászoló emberek nem híznak, csak máshogyan megfogalmazva). Volt még pár hasonló, nála mások külseje, súlya központi téma, miközben egészségtelenül süt-főz és a zöldség az csak szükséges rossz, a húsleves zöldségeit sem eszik meg. Mindenbe dupla annyi cukrot tesz.

Ja, másik, férjemnek "mit szeretsz benne?"

:)

Most már "jóban" vagyunk, de én nem felejtek, nem is szívesen látogatom.

2021. máj. 23. 10:22
 17/26 anonim ***** válasza:
99%
"De a legdurvább az volt mikor közölte velem az első kisbabánk után, hogy ha majd megyek az orvoshoz szóljak neki hogy segítsen azon hogy többet ne legyen már gyermekünk." Na jó ez durva nagyon.
2021. máj. 23. 10:23
 18/26 anonim válasza:
100%
Minek neked gyerek? Az esküvőnkre nem ment el de annyit mondott, hogy ne várjunk gratulációt.
2021. máj. 23. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mikor Apukámnak hetei voltak hátra, már felkelni sem tudott, és hétvégére jártunk haza ápolni, pelenkázni stb., Anyuról levenni egy kis terhet, segíteni és egyáltalán, imádtam Aput.Párom ment fel hétvége után hozzájuk, és azt mondta, hogy milyen jó, hogy nekem még vannak szüleim.Gúnyosan, mert a párom nem jár fel mindennap, héten.Magyarul minek mentünk haza a szüleimhez.Párom jól beolvasott neki, én egy darabig nem mentem. A legutóbbi az volt párom fogyott 10 kg új munka miatt, de nem is ártott neki, normál testalkat amúgy, én éppen nem 56 kg vagyok, hanem 60, 45 évesen, 165cm.Beszólt, jogy ami lement egyikről a másikra fel.Én ezt elengedtem a fülem mellett, szerencse, hogy párom nem hallotta, pár hét múlvamondtam el neki.
2021. máj. 23. 20:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Bár kibasztalak volna amikor először átlépted a küszöböt!

(csak mert szépen megkértem ne szóljon bele mindenbe, és elmondtam hogy mennyi mindennel megbantott)

De a tettei mégszebbek..

2021. máj. 23. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!