Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt a legdurvább amit...

Mi volt a legdurvább amit anyósod mondott neked?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekorvos meg a védőnő én nem értem, miért nem végzi a munkáját, hát hogy engedhetik, hogy IDE hazahozz egy csecsemőt? (magyarázat: ő rendmániás én meg kupista)
2021. máj. 22. 20:28
 2/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem nekem, ANYÁMNAK, ami súlyosbítja: Én a fiam helyében megmondanám Gizikének (nekem) hogy, tessék, kiraktam a bőröndödet a folyosóra, fel is út, le is út, ha nem takarít ki rendesen, ugye igazam van?

Anyám csak hápogni bírt. Azóta egyszer találkoztak, az esküvőnkön, 15 éve.

2021. máj. 22. 20:30
 3/26 anonim ***** válasza:
99%
Felhànyta hogy nem vagyok szűz... Jelzem a férjem elvàlt volt, egy gyerekkel. Köpni , nyelni nem tudtam
2021. máj. 22. 20:35
 4/26 anonim ***** válasza:
99%
Azt mondta, hogy elvettem a fiát tole. Elatkozott. Azt mondta, hogy b@sszon meg az Isten mert amikor felalltam, hogy elhuzzak, összegyűrtem a teritot a kanapén. Ekkor meg nem volt meg anyós, természetesen nem tartjuk családnak...
2021. máj. 22. 21:18
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem jobb ízlésed van. 22L
2021. máj. 22. 21:54
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem direktbe, hanem páromnak: "Csak a pénzed és az állampolgárságod miatt van veled" (EU-s állampolgárok vagyunk mindketten és az én lakásomban lakunk, míg anyuka a pároméban). Egy évvel később azzal vádolt hogy én meg akarom venni a párom szeretetét (egy 5000 ft-os minőségibb powerbank miatt :D)
2021. máj. 22. 22:18
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

Szerencsére csak anyósjelölt volt: Üljünk le, és beszéljük meg.

Ez önmagában nem hangzik durván, viszont:

1. Engem vádolt azzal, hogy tönkre akarom tenni a lányát, holott erről szó sem volt.

2. Ez a beszélgetés nála úgy nézett volna ki, hogy én az asztal egyik oldalán, ő a lányával és a sleppjével a másik oldalon, és bármit mondok, az rossz, az hülyeség, és én csak szét akarom szedni a családot.

Itt mondtam azt, hogy akkor tartsa meg a bólogatós, életre képtelen kislányát. Utóbbi most épp napi 12 órában pincérkedik apróért Angliában, és kilátástalan a helyzete, mert minden rá volt hagyva, és nincs értékrendje, életcélja.

2021. máj. 22. 22:18
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Közölte velem, hogy ő azt látja rajtam, hogy szexuálisan nem vagyok kielegitve, majd el fog beszélgetni a drága kisfiával, hogy tegye magát oda jobban
2021. máj. 23. 00:04
 9/26 anonim ***** válasza:
99%
Ex mama, jól menő vállalkozó. Első találkozás, első kérdés: "ha lehetek indiszkrét, mennyi a fizetésed?" Mindezt úgy, hogy az újságból, amit éppen olvasott, fel sem nézett.
2021. máj. 23. 00:11
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Ex “menye” nevén hívott a névnapomon egész nap, illetve egyszer közölte hogy elrontottam a család életét és sosem fogok az exhez felérni.

Miután megtudta hogy evészavaros vagyok: “olyan jó hogy veled bármikor be lehet ülni egy sütire, nem pörögsz folyton a kinézeteden mint [ex], tök laza vagy”

Mindezt az első három hónapban. Hát egyértelmű volt na :D

2021. máj. 23. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!