Hogyan álltatok egy ilyen helyzet után anyósotokhoz?
Nem akarom most itt részletekbe menően leírni az egész történetet, nem fárasztok ezzel senkit, a lényeg hogy anyós olyan dolgokba akar(t) beleszólni, amihez semmi köze, mert ez a férjem és az én magánügyünk, de időről-időre felhozta és az utóbbi időben volt, hogy sértegetésig ment a dolog. Férjem többször összeveszett már vele, de legutóbb nálam is betelt a pohár és "csúnyán" kiosztottam anyóst.
Mivel kb 20 percre lakunk egymástól, így viszonylag többször mentünk meglátogatni őt egy ebéd erejéig pl vagy pont útba esett és beköszöntünk, illetve a közös rokoni kajálás is szokás az ő családjukban havonta 1x kb. Nem mindig szoktunk menni, mert megvan a saját életünk is, de most hogy összevesztünk, nem igazán tudom hogyan kezeljem helyén a dolgot és nemsoká több szülinap is lesz náluk, viszont egyelőre azt érzem még nagy a sértettség bennem (a vita nem rég történt), így nem szívesen mennék pofavizitre és főleg nem adnám elő, hogy semmi gond, miközben ez nem igaz. Na meg nem arról vagyok híres, aki képes megjátszani magát, ha valakire okkal haragszom, akkor az az arcomra is ki szokott ülni, akaratlanul is. Ugyanakkor nem akarom játszani a sértődött kislányt, de én is emberből vagyok és nekem is elszakadhat a cérna.
Ti ilyen helyzetet hogyan oldottatok meg? Ha volt már csúnyább vitátok anyóssal/apóssal, utána hogyan kezeltétek a helyzetet? Nem volt kínos?
Én a helyedben ignorálnám ha ilyen van, és nem mennék meglátogatni.
Nálunk ilyesmi sosem volt (11 éve vagyunk együtt), apósomat nem ismerhettem meg, nagyon rég meghalt, anyósom normális ( eddig legalábbis nem volt semmi vita), bár igaz nem gyakran találkozunk, én konkrétan csak átlagosan évente 2x látom. Na ez pl a járvány óta elmaradt, szóval 2019 végén találkoztunk utoljára.
24. Mint mondtam, tök normális az anyósom, nem azon múlik, hogy hányszor találkozunk, hanem az ember hozzáállása.
11 év alatt a sógornőmet se láttam sokkal többször kb 5x, de így is utál engem , pedig 3 mondatot se váltottunk és soha semmi rosszat nem mondtam neki 😂😂😂😂 mindig került ha egy légtérben voltunk, egyszer még be is szólt, hogy mi nem leszünk sokáig együtt az biztos.
Na, az ő hàzassága olyan " jó", hogy azóta ők váltak el a férjével. visszanyalt neki a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!