Miért változott meg anyósék viselkedése?
Röviden :amíg ismerkedtünk nagyon kedvesek voltak, ahogy komolyabb lett összeköltöztünk, lett baba teljesen megromlott mert bábáskodtak. Mindent jobban tudtak, akartak nekem megmondani mit hogyan kellene. A férjem kiállt értünk, igy csak egy évekig tartó közönyösség maradt. Beszéltünk ugyanúgy de a sebek ott voltak.
Amióta viszont a férjem húga talált magának egy pasit újra normálisak.
Más nem történt, és mással nem tudom magyarázni,de ez így van.
Miért? Mi változott bennük?
:O Ugyanez volt nálunk. Sógornak új felesége lett, ő lett az új célpont.
Undorítóan beszél róla anyós...ahogy rólam is anno.
De még nem hallottam hogy bunkók lennének vele. De az tény, hogy a mi kapcsolatunk a férjemmel már nem olyan érdekes, nem engem figyelnek hanem őket. Valószínűleg vele is előbb utóbb elkezdik a szemétkedést?
Mert velem is évekig amíg nem lett komoly, nagyon kedvesek voktak, sőt túlságosan is. Aztán jött a feketeleves.
Nálam ez a korszak most kezdődik, sajnos. Össze költöztünk és mintha tett volna egy fordulatot kötekedő lett, mindenbe beleszólt stb.
Ha lesz második gyereked akkor lehetséges hogy az újra kijön belőle ez a viselkedés.
Örülök neki hogy a férjed kiáll melletted. Az enyém nem ezt teszi, azt mondja hogy az anyja ilyen volt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!