Pofátlanság vagy rendben van ?
Apukám 2 hónapja meghalt, egyke gyerek vagyok,mindent rám hagyott.
Párommal 4 éve vagyunk együtt,ebből 2 éve összeköltöztünk.
Anyósékkel soha nem volt rossz kapcsolatom,hagyott minket,nem kritizált,nem szólt bele semmibe.
Anyóséknál önhibájukból leégett az egész ház, nem volt hova menniük, ezért felajánlottam,hogy lakhatnak az apukám lakásába, ami ügye az enyém már,de egy kis minimális albérlet összeget el szeretnék kérni 50 ezer Ft,mivel alapból is kiadtam volna a lakást albérletbe,csak nem 50 hanem 130 ezért Ft.
Erre anyós elkezdett fintorogni,hogy mégis hogy merek én kérni bármit is,hisz család az család.
Ha fordított helyzet állna elő akkor ők ingyen adnák .
Anyós folyton a fiát baszogatta,hogy miért nem szól rám,párom annyival lerendeztem,hogy nem az övé a lakás,semmi köze hozzá,azt csinálok vele amit szeretnék és szerinte teljesen rendben van,hogy egy kis minimális jelképes bért kérek.
Anyósnak mondtam,hogy szerintem sehol máshol nem kap 50 ezer Ft, 2 szobás 60nm² lakást, még szobát sem.
Erre inkább elmentek 150 ezer Ft albérletbe,merthogy basszam meg a lakásomat ők aztán nem fizetnek nekem semmit
Anyóséknál mindenki dolgozik van keresetük.
Erre inkább kifizettek 2havi kauciót és albérletet.
Gondolom megint Budapestről van szó. Mert ha nem akkor tényleg nagyon durva az a 130 ezer egy 60 negyzetmeteres lyukért.
A kérdésre válaszolva. Kerhetsz érte pénzt. De illett volna legalább az első pár hónapban elengedni ameg összeszedik magukat. Persze lehet hogy így se tetszett volna nekik de az is látszik hogy neked ez eszedbe sem jutott.
Ha leegett a házuk, akkor ez valóban kissé furcsa családon belül.
Én is azt mondtam volna, hogy ki szeretném adni a lakást, mert az albérleti díjra szükségünk van, de mivel így jártak, lakásnak benne egy évig ingyen (a rezsit fizessék) és utána meglatjuk... Utána mindenképp szükségünk van ennek a bevételére.
Igen Pest
Bocsánat azt elfelejtettem írni,hogy április májusban nem kérek semmit,de júniustol szeretnék kérni egy kis minimális összeget
50 ezer Ft, nekem nem akartak fizetni júniustól,de másnak inkább kifizettek 2 havi kauciót és a albérlet pénzt is elkérte a pasi.
Nekem ez a fura
Gyakorlatilag fedél nélkül maradt a családod egy része...
no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!