Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mért ilyenek velem?

Mért ilyenek velem?

Figyelt kérdés

Mióta megszületett a kislányom az anyosomék mindenben próbálnak bele szólni. Már bennem egy megfelelési kényszer van! Egyszerűen nem akarom velük tölteni az időnket!

Bármit mondok mindig az ellenkezőjét mondják,mindenben az anyósom a jó,soha egy dicséret sem hagyja el a száját inkább kritizál,mindig ő vesz a legjobb dolgot stb. Pl: ha ruhát veszek a kicsinek azt is leszolja. Vagy pl: hozza táplálásánál beszólt hogy egyáltalán ki mondja ezt nekem hogy így kell csinalni? Csak egy példa hogy leszolja azt is milyen jatéktarolot veszek mert ő azt is jobban tudja. Egyszerűen semmibe vesznek.

2021. ápr. 9. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Ritkábban látogassátok egymást, a többit engedd el vagy zárd rövidre velük.
2021. ápr. 9. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Kísèrd ki a kapun, és kérd meg akkor menjen mikor te hivod
2021. ápr. 9. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Együtt laktok? A férjed nem véd meg téged?
2021. ápr. 9. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Hogy miért ilyenek? Mert engeded , amíg nem nyitod ki a szád addig lesz mit hallgass...
2021. ápr. 9. 21:41
 5/7 anonim válasza:
88%
Sajnos nagyon sok ilyen eset van és megtudom érteni, hogy mennyire fáj ez neked és bosszant. Az én édesanyám is ilyen és sajnos sok beszélgetés után sem sikerült úgymond megváltoztatni vagy hatni rá. Csak ő nem a párommal, hanem velem ilyen. Odáig fajult a helyet, hogy egyre kevesebb időt töltünk együtt, mert sajnos borzasztóan összeférhetetlen és mindig vitát okoz, ..:( A legfontosabb, hogy a férjeddel, pároddal értsetek együtt és tudjátok kezelni a helyzetet. Talán, ha ő beszélne vele, segítene a helyzeten? Egy adott ponton muszáj valahogy elengedni a dolgot és egy kedves, de frappáns válasszal odaszúrni ilyenkor..
2021. ápr. 9. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Én ezt nem hagynám azzonal kinyitottam volna a számat. Hogy áljunk csak meg egy szóra maga hogy jön ahoz hogy engem kritizáljon ez a gyermek az én lányom majdén tudom mi jó neki. Én egy szóval nem hagytam volna ezt föleg azt nem hogy beleszol mibe öltözteted. Az a gyermek a tiéd te hortad 9 hónapig a szíved alatt addig öltöztesd a gyermeked amíg hagya mert gyorsan felnőnek öltöztesd abba amibe akarod mert a tied nem az anyosod sincsálta azt a gyermeket áljki magadért ne a dicséretet várd mint egy taknyos gyermek. Legyél kemény ha a gyermekedröl van szó álj a talpadra
2021. ápr. 9. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Mond már meg az anyósodnak, hogy neki is volt kicsi gyereke, akit úgy nevelt, ahogy szeretett volna. Ez még itt most a tiéd, és te fogod meghatározó egyenlőre, hogy mi a jó a gyereknek.

Viccen kívül, ez tényleg beválik. Csak emlékeztetni kell arra, hogy mikor ő volt fiatal anyuka, neki ezek a dolgok hogy estek az anyósától.

Ne hagyd magad!

2021. ápr. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!