Normális ez? Ilyen anyós
Miért engeded be őket?
Én komolyan mondom, nem tenném. Lehet akárki, az otthonom levegőjét ne jöjjön be mérgezni, főleg ne engem kritizálni.
Nálunk is ez ment, csak nálunk azzal, hogy anyós ugrál, programokat szervez a megkérdezésünk nélkül. Ha mondom, hogy előbb mi megbeszéljük, csitít, hogy ne aggódjak, nekem nem kell, de a diánk igen.
Azzal nincs gond, hogy a párom betartja amit megbeszéltünk, és az anyja nem tudja manipulálni. De a megjegyzéseire rólam, nem szól semmit.
Most borult a bili, és csodálkozik hogy húsvétkor nem megyek hozzájuk, köszöntem.
És mivel a barátom így elmiamásolta a dolgot, pedig másfél hónapja megbeszéltük hogy meghúzza a határokat, ő se jön velem a szüleimhez.
Szomorú, de egye meg amit főzött.
Amúgy együtt élünk.
Többet nem várok arra hogy ő rendezze.
Kérdező, egy kalap alatt vagyunk. Én is utálok főzni, bár én szoktam hetente max 4x főzni. De én kijelentettem hogy hozzánk senki ne jöjjön ebédre mert annyit nem vagyok hajlandó főzni. A szüleim megértették, anyós hisztizett.
Nem rég költöztünk párommal össze, engem anyukám nem tanított meg főzni, anyósom sokszor megjegyezte hogy annyira szánalmas hogy nem tudok főzni.
Engem barátnőm tanított meg, és csak az anyukám, mamám és barátnőm tanácsait fogadom el. Anyósom a beszólásaival azt érte el hogy tőle nem vagyok hajlandó tanulni és tanácsot kérni főzés téren. Amúgy is szarul főz, van mikor meg se sül rendesen a hús. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!