Normális ez? Ilyen anyós
Hát....nem is tudom hogyan mondjam, hogy ne bántsalak. Van két mondás, ami a kapcsolatok sikerét azért szépen tudja szemléltetni.
Az egyik: Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. A másik pedig: A jó kapcsolat alapja, üres zacskó, tele has.
Ha a saját főztöddel eteted meg a párod, az is egyfajta szeretetnyelv. Nem kell mindennap főzni, de pl ha ennyire nem tudsz, meg nem akarsz, akkor lehet ez közös program a férjeddel. Alkalmanként.És meglátod mennyire hálás lesz.
A gondoskodás minden nőben ott van. Nem rossz dolog az hidd el.
Amelyikben nincs meg....nos az marad majd egyedül idősen, többszörösen elválva, és pocskondiázva a férfiakat, hogy azok milyen szemetek.
Eletem mi a kerdes? Parodnak szerelmednek ez JO! Akkor mi a gond? Tudod..akinek baja van veled, az az o baja es nem a tied! Ezt jol jegyezd meg! :)
Es aki itt pampog hogy sz*rember vagy mert nem fozol az csak a kepernyo mogul Jani, ok se konyhatunderek nyugi. Nem is ertem miert TE foznel ha ezek az emberek a Parod szulei..jojjenek hivd meg oket es fozzon a parod mert az o szulei.. Te meg fozz egy kajat amikor a Te szuleid mennek. De akkor viszont ne ugraltasd a parodat. Igy meg korrekt is.
Nemde?
#23 valoszinuleg el van tevedve mert a ferfiak szivehez az ut nem a gyomran at vezet hanem egy arasszal lejjebb.. Masreszt jo jokat fozni es ez is kell. DE ilyet csak azok a nok mondanak akiket orrba szajba megcsalnak mert a konyai tudasukon kivul a tobbi eleg silany..es az agyban is pff..
Kozel 10 eves kapcsolatom van k*rva szarul fozok..(parom nagyon jol foz). Es erdekes..mukodhet. Latja az igyekezetet..gyakorlok fozni sutni..igaz eleg korlatozott fajtat tudok de kepzeld ez nem minden.... Sokan azt hiszik aki nem foz jol mint en az el van veszve. Elarulom nem az 1950es evekben vagyunk jo lenne korulnezni. Az a pasi meg gyoker aki nem kepes fakanalat fogni. Es elvarasnak tekinti ezt egy notol.
Ha a párodnak jó, ne szóljanak bele! Amúgy a párodnak kéne helyre tenni őket!
Én még csak pár éve voltam együtt akkor a férjemmel (mindenki otthon lakott még, járkáltunk egymáshoz) amikor megkaptam anyóséktól illetve főképp a mama, anyósom pedig némán asszisztált, hogy mit képzelek én magamról, hogy a férjem szolgál ki! Egy kávét kértem tőle. Előzmény: megbeszéltük az emberrel, hogy ha nálunk van akkor én szolgálom ki, de ha én vagyok ott akkor ő tesz a kedvemre. Csak ezt elfelejtette közölni velük amikor le lettem osztva... Meghallgattam a szegény unokám című jelenetet, hogy milyen szar (lesz) az élete mellettem, agyon dolgozza magát. Ez volt a lényege. Tegyük hozzá, hogy akkoriban a kávéfőzősen kívül nagyobb főző tudománya nem volt, házimunkát nem csinált (ami anyósomék szerint a nő dolga kizárólag pl mosogatás, söprés stb). Persze én is kikeltem magamból. Aztán ott is hagytam akkor őket mérgemben.
Mostanában mi is sokat rendeltünk kaját. Mert éppen volt miből. Tudok főzni, de van amikor vagy kedv nincs vagy idő. Nehogy már rosszul érezzem magam emiatt! Munkahelyen mikor mondtam, szerintem irigykedtek mert tettek megjegyzést. Aztán elmondtam hogy is volt amúgy az a sok pénz... utána elszégyellte magát szerintem.
Irigykednek ők is lehet.
Anyósom annyit pampogott a női munkákról hogy kinek mi a kötelessége... Erre mit ad isten, púp a határa már a főzés meg minden. S amikor mondtam neki még régen, hogy esetleg megkérheted a felnőtt gyerekeidet is hogy segítsenek ha már otthon laknak, hogy levegyék róla a terhet ebben abban, még azt mondta: majd lesz még ideje később, amikor elköltözik és lesz párja (a lányáról beszélt). Ezt mondta 2015ben is már. Meg mindig. Azóta 26 éves a lánya aki felnőtt NŐ lenne, de valahogy neki nincsenek női kötelezettségei. Semmit sem kell csinálnia azóta sem. Pasizgat, de el nem fog költözni ebből a jó világból. Ellenben engem befogtak dolgozni náluk. De én megcsináltam mondjuk magamtól is. Bár egy idő után sztrájkba kezdtem én is, mert attól hogy a nevem más, nem leszek idióta örökké, hogy úgy bánjanak velem ahogy. Lábtörlőnek annak jó voltam ugye.
Ez a szegeny unokam c. jelenet ez ismeros! :D Valami hihetetlenul vicces volt en csakazert is jol ereztem magam aznap. Parom es en hivatalosak voltunk egy ebedre rokonanal es miutan mindenki vegzett en is hatradoltem. Es jottek a na kezdjunk pakolni sorok ez a felvezetes volt. Folytatasban ramszegezodott nehany szuros tekintet is ami kikisert a furdoig ahol meghuztam magam mig jott az elso felvonas. :D Ezt kovetoen mar a musor kovetkezett mire visszaertem. Parom 3 tanyert fogott a kezeben ezt a teljes apokalipsziskent leirva mamaja eloadta az edes kisunokam sorsa emellett a no mellett edenyeket pakolnia kell ha osszekoltoznek cimu Operát. :D
Remek eloadas volt. Fotelbol elveztem.
Én azt nem értem, miért téged baszogat, miért nem a saját gyerekét? Ha hozzánk jönnek a vőlegényem szülei, ő gondoskodik a kajáról, ha az én szüleim jönnek, akkor meg én.
Nem a te dolgod a pasid családját etetni, meg kiszolgálni.
Másik: az ilyen hozzászólások: "ha a pasidnak így jó", miért, ha a pasi kaját óhajt, akkor be kell állnia a nőnek a konyhába, akkor is, ha nincs kedve? Akkor amennyiben a pasinak így nem jó, felemeli a seggét és csinál magának kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!