Ideiglenes megoldás a muszáj időszakra ?!
5 éves kapcsolat, 3 éve együtt élünk a párommal az ő szüleinél. Amikor ,, ide jöttem " ők közölték nem kell adjak semmibe mert nekik van miből, ne aggódjak ezen. Cserébe én a pénzem nem herdálom el, félre rakom. Mivel van félre rakott pénzem és a páromnak is úgy döntöttünk összeházasodunk. Ez minden havi pénzünket elviszi, így éppen hogy kijövünk hóvégére. Jelenleg ott tartunk, hogy 2 hónap és esküvő.. ha lehet tartani. Ennyit kellene kihúznunk itt, mivel minden előleg be van fizetve és nem akarjuk bukni. Utána ebből a havi keretből már el tudunk menni.
Sajnos időközben az elején jól működő együttélés megromlott, sokat piszkálnak minket. Nekem már nagyon elegem van de ugye nincs pénzünk elmenni, a foglalokat nem akarom el elbukni ezért muszáj félre tenni továbbra is..
Alapvetően anyóssal van gondom.. a lányát aki az én menyasszonyom mindenért cseszteti..az egésznek féltékenység jellege van. Ha veszek egy virágot neki akkor minek ez? Ha elmegyunk valahova akkor miért nem inkább itthon vagyunk. Ha ruhát veszünk akkor minek az?
A parom és en is dolgozunk, keveset vagyunk itthon. Szombat vasárnap nem lehet pihennünk mert akkor mi szemetek vagyunk miért nem dolgozunk itthon is. Anyósom nyugdíjas egyébként egész héten háztartást vezet. Apósom nem foglalkozik ezzel, ő nincs itthon, csak fujja amit a mama..
Ezen felül van egy fiuk, a párom bátyja. Ő 33 éves munkanélkuli és egész nap itthon van. Egesznap alszik és neki ez meg van engedve.. kicsit óriási a különbség..
Tudom tudom el kell menni ha nem tetszik, de amikor ezt elkezdtuk akkor nem volt ilyen baj.. most nem akarok elbukni tobb 100.000et azért mert nem jövünk ki..
Szoval az alap probléma az, hogy a páromat mindenért csesztetik, ha elmegy futni akkor azért, mert itthon is van elég munka minek futkározik. Ha elmegy kozmetikushoz akkor legtobbszor ,, ez nagyon fontos .. '' az itthoni reakció .
A testvére pedig munkanelkuli, az apja tartja el, egész nap alszik, este számítógépezik de ez így jó..
Én nem tudok beleszólni mert nekem itt sajnos kuss a nevem, mivel nem az én családom, de már nagyon elegem van..
Most megint mi vagyunk a szemetek mert szólni mertunk, hogy a munkanelkuli nem hajlandó melózni és milyen egy semmirekellő 33 évesen.. elvégre nekünk támogatni kell őt..
Csak tippeket kérnék hogyan veszeljem át ezt a 2 hónapot?? Utána elmegyunk azonnal..
Nem biztos, hogy a kerdezo tehet rola, valszeg a holgy erolteti a nagy lagzit.
Amugy meg tudom erositeni, amit irtak a tobbiek, nekem es a ferjemnek is megismerkedesunkkor volt megtakaritasunk. Nagyon pici 12 fos eskuvot tartottunk, hazat vettunk inkabb.
X éve élek párommal anyósnál, mert ez volt elvileg az egyetlen megoldás, na mindegy. Párom mondta jó lesz, anyukája teljesen rendes. Hát igen azóta nem szeretek itt lakni és romlott is a viszonyunk az anyóssal, ugye lakva ismered meg a másikat, hát nem kellett volna. A párkapcsolatunkra is ráment már az anyós dolog, hiányzik, hogy boldogan csak ketten éljünk, szinte luxus lesz. Nekünk az elején úgy volt, hogy x évig maradunk és akkor utána tudunk házat venni és szerencsére hamarabb (lassan mindjárt) már házakat fogunk nézni.
Én annyira nem javasolnám senkinek, hogy anyósnál lakni, ebből nem sül ki semmi jó... soha.
Már csak pár hónapot kell kibírni szerencsére aztán csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!