Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ideiglenes megoldás a muszáj...

Ideiglenes megoldás a muszáj időszakra ?!

Figyelt kérdés

5 éves kapcsolat, 3 éve együtt élünk a párommal az ő szüleinél. Amikor ,, ide jöttem " ők közölték nem kell adjak semmibe mert nekik van miből, ne aggódjak ezen. Cserébe én a pénzem nem herdálom el, félre rakom. Mivel van félre rakott pénzem és a páromnak is úgy döntöttünk összeházasodunk. Ez minden havi pénzünket elviszi, így éppen hogy kijövünk hóvégére. Jelenleg ott tartunk, hogy 2 hónap és esküvő.. ha lehet tartani. Ennyit kellene kihúznunk itt, mivel minden előleg be van fizetve és nem akarjuk bukni. Utána ebből a havi keretből már el tudunk menni.

Sajnos időközben az elején jól működő együttélés megromlott, sokat piszkálnak minket. Nekem már nagyon elegem van de ugye nincs pénzünk elmenni, a foglalokat nem akarom el elbukni ezért muszáj félre tenni továbbra is..

Alapvetően anyóssal van gondom.. a lányát aki az én menyasszonyom mindenért cseszteti..az egésznek féltékenység jellege van. Ha veszek egy virágot neki akkor minek ez? Ha elmegyunk valahova akkor miért nem inkább itthon vagyunk. Ha ruhát veszünk akkor minek az?

A parom és en is dolgozunk, keveset vagyunk itthon. Szombat vasárnap nem lehet pihennünk mert akkor mi szemetek vagyunk miért nem dolgozunk itthon is. Anyósom nyugdíjas egyébként egész héten háztartást vezet. Apósom nem foglalkozik ezzel, ő nincs itthon, csak fujja amit a mama..

Ezen felül van egy fiuk, a párom bátyja. Ő 33 éves munkanélkuli és egész nap itthon van. Egesznap alszik és neki ez meg van engedve.. kicsit óriási a különbség..

Tudom tudom el kell menni ha nem tetszik, de amikor ezt elkezdtuk akkor nem volt ilyen baj.. most nem akarok elbukni tobb 100.000et azért mert nem jövünk ki..

Szoval az alap probléma az, hogy a páromat mindenért csesztetik, ha elmegy futni akkor azért, mert itthon is van elég munka minek futkározik. Ha elmegy kozmetikushoz akkor legtobbszor ,, ez nagyon fontos .. '' az itthoni reakció .

A testvére pedig munkanelkuli, az apja tartja el, egész nap alszik, este számítógépezik de ez így jó..

Én nem tudok beleszólni mert nekem itt sajnos kuss a nevem, mivel nem az én családom, de már nagyon elegem van..

Most megint mi vagyunk a szemetek mert szólni mertunk, hogy a munkanelkuli nem hajlandó melózni és milyen egy semmirekellő 33 évesen.. elvégre nekünk támogatni kell őt..

Csak tippeket kérnék hogyan veszeljem át ezt a 2 hónapot?? Utána elmegyunk azonnal..

2021. márc. 21. 22:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ez a rossz viszony pár hónapja tart. Az esküvőt tavaly kezdtük szervezni az első etap elmaradt, idénre tudtuk át rakni mert nem adtak vissza a pénzt.. nem értem miért mi vagyunk ezért a buták.
2021. márc. 22. 08:31
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Sajnálom, de itt mégis ti agyok ,,hibásak"

Különlehet költözni és abból a pénzből legalább nyugodtan élnétek.

Mi is albérletbe mentünk, mert a párom szüleinél nem élnék akkor sem ha fizetnének (nem én vagyok a beképzelt, hanem a kedves mama). Így egy fizu elmegy albérlet, rezsi, kaja. Másik fizuból tankolás, épp amit kell megvesszük és nem tudunk félretenni semmi, nem azért mert herdálós sz/*rok vagyunk, hanem mert ez az ára a közös lakásnak... Élhetnénk náluk, megmradna a fizu, lehetett volna lagzink, házunk is akár, de ideösszeroppanásom is lett volna igy...

Az meg, hogy azt írod buknál 100.000 ft-ot, kérlek... :D nevetséges, nekünk a havi lakbér 120+ rezsi és azt minden hónapban ,,bukjuk".

2021. márc. 22. 10:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Azért írtam több 100.000et mert ha milliós tételt írok akkor még jobban en leszek a hülye, hogy esküvőre költünk. Sajnos ez már olyan tételek amiket nem akarok elbukni. Nyilván ezután megyünk ahogy tudunk, nekünk a 2-3 hónapos muszáj időszakra lenne szükségünk tippekre.. :) köszi mindenkinek azért ;)
2021. márc. 22. 11:42
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Tipikus proli rongyrázás. 3 éve ott éltek leendő anyósodék nyakán, de lagzi az kell.
2021. márc. 22. 12:05
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
De egyáltalán hogy gondoltátok, hogy esküvőt szerveztek ilyen összegért, amikor egy albérletet sem tudtok felmutatni? Ezért csesztetnek titeket. Mert nettó ostobaság. Előbb a különélés meg a normális kötelezettségek, aztán lehet rázni a rongyot meg játszani a felnőttet.
2021. márc. 22. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Mi sajat lakasban lakunk a parommal 3 eve. Eskuvot mindig is penzkidobasnak tekintettuk.
2021. márc. 22. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Mivel van félre rakott pénzem és a páromnak is úgy döntöttünk összeházasodunk. Ez minden havi pénzünket elviszi, így éppen hogy kijövünk hóvégére. - csak én nem értem, mi a francért kell esküvőre elszórni a megtakarításotokat?

A szülei nem mondják, de segítek, mi a bajuk: nem költöztök el, élősködtök rajtuk és a megtakarításból meg ahelyett, hogy elhúznátok végre, inkább esküvőt csináltok.

Én mondjuk nem tűrném el, hogy nálam játsszatok felnőttesdit, az is biztos.

2021. márc. 22. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Rendkívül bölcs dolog a gazdasági válság kellős közepén, anyósék nyakán élve minden megtakarításotokat egy buliba tolni, ami a járvány miatt úgyis el fog maradni. Ja nem ....

100%-ban megértem anyósodékat, az a bajuk, hogy felnőttesdit játszotok, amikor még tojáshéj a seggeteken. Gondolom a házimunkába se segítetek be, mert a menyasszonyodnak biztos letörik a műkörme. Kozmetikus meg futás az megy, de közben pénzt nem adtok haza, mert egy bulira költitek az összes megtakarítást. Anyósék azért akadtak ki, mert előre borítékolható, hogy oda fogtok szülni a nyakára miután a rengeteg 'befektetett' pénz elveszik a vírus miatt...

Tudod a normális, felelősségteljes felnőttek ismertetőjele, hogy fontosabb a lakhatást intézni, mielőtt kidobnának egy lagzira több milliót... Ez a tipikus falusi proli hozzáállás, rongyrázás aztán meg anyós nyakára szülés csak rátok jellemző.

2021. márc. 22. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Anyosnak van igaza támogatnak titeket,nem kell fizetnetek lakbért ere az összes meg takarításaitokat egy lagziba öntötitek ahelyett hogy összegyüjtenétek egy normális ön erőre.
2021. márc. 22. 14:35
 20/23 anonim ***** válasza:
92%
Hát figyi elvileg rosszul értek de a kozmetikus, új ruhák étterem, drága lagzi kell..én se örülnék anyósék helyében. Ennyiből már meglenne lassan az önerő egy lakáshitelhez
2021. márc. 22. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!