Lehet, hogy tetszek az apósomnak? Lehet, hogy nem is a nőket szereti?
19:20
A számból vetted ki a szót.
Kérdezõ semmi esetre se kérdezzél rá, mert az nagy pofáraesés lenne a részérõl.Ne figyelj rá és máskor ha fürdesz,akkor zárd be az ajtót.
Szerintem se kérdezz rá. Nagyon cinkes szituáció. Kerüld el őt ha egyedül vagy és úgy érzed bámul.
Nekem anyósom párja csinálta ezt. De ő pasi én meg nő. De ugyan ezt csinálta. Meredten bámult. Majd egyszer a semmiből elkérte a telefonszámom mikor ketten maradtunk egy 5 percig. Jött anyósom meg a férjem, utána hirtelen nem firtatta előttük a telefonszámom. Én tettem persze a hülyét, mintha azt hinném csak családügyileg kell, ha a férjemet nem éri utól, rajtam akarja keresni biztos. De tudtam, hogy nem. De olyan kínos volt, hogy nem is tudtam mi lenne a helyes reakció vagy mit kezdjek ott. Elmondtam a férjemnek 1 nappal rá mert idegesített a dolog. Aztán figyelte a pasit amikor találkoztunk. Azt mondta tényleg bámul engem...
Mondtam férjemnek, egyedül ne hagyjál vele... A pasi vette a lapot, amikor rájött hogy beköptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!