Lehet, hogy tetszek az apósomnak? Lehet, hogy nem is a nőket szereti?
Figyelj, lehet hogy jól látod, de simán benne van a pakliban, hogy beleképzelsz valamit. Például olyan 13-14 éves koromban anyukám nővére megjegyezte, hogy hogy megnőttek a melleim. Nyilván nem volt benne semmilyen szándék, csak szimplán valahol ezt normális megmondani. Azt pedig, hogy hátulról bámul lehet csak képzeled, főleg az előző után.
De félre ne értsd, nem azt akarom mondani, hogy nincs igazad vagy hogy paranoiás vagy, mert lehet hogy te látod jól. Ez csak egy feltételezés.
Ja, ez tényleg életszerű félrehívni egy családi vacsora után az apóst: Zolibá, maga buzzancs? Csak mert az esküvőn is, 6 éve a s.eggemet nézte, meg tavaly húsvétkor is totál bámulta, meg most is, mikor megérkeztünk, meg a múltkor még az izmaimat is megdicsérte...
Igen, fiam, ugyan ötven éve tagadom, és rejtegetem a szitut a család előtt, de mivel így rákérdeztél, kamingautolok inkább.
Szerintem inkább az lenne, hogy ő nézne furcsán rád ezek után, még ha túl is lépne rajta, de én biztos nem lépnék túl rajta. Egy dolog, hogy minek néznek, a másik meg, hogy ha így is van, ráhajtok a gyerekem párjára???
Mellesleg: utlom, hogy most már mindenért magyarázkodni kell. Régen, ha egy férfi alaposan megnézte a vejét, akkor felmérte, a testalkatából is igyekezett arra következtetni, milyen ember lehet, ha izmos volt, talán örült is, hogy "meg tudja védeni a lányát, képes megfogni a munka végét." Ma, ha az após megnéz, akkor tuti buzogány.
Nőként lakom egy másik nővel egy albérletben; nem egy háztartásban, de mindkettőnknek jobban megéri, ha ketten bérelünk egy lakást. Ha megkérdezik, egyedül lakom-e, már magyarázkodnom kell, mert furán néznek, ha megtudják, hgy lány a lakótársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!