Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Volt hogy èszrevettètek h az...

Volt hogy èszrevettètek h az anyósod es a párod testvére kibeszelnek?

Figyelt kérdés

En most vagyok igy ugy beszelnek rolam mintha itt sem lennèk.

Ha igen nektek hogy esett,mit csináltatok ? Esetleg mondtátok a párotoknak.?

#Anyos#sogorno#kibeszelnek#
2021. febr. 5. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2021. febr. 5. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nincs olyan család - aki mást mond, az hazudik - ahol az anya ne beszélne a lányával/fiával - a másik gyerek pártjáról, legyen az akár jó, akár rossz, tehát ebben nincs semmi extra.

A te történetedben csak azt nem értem, hogy mindezt a jelenlétedben teszik? Mert akkor nem kibeszélés, módodban áll közbeszólni, ha valami nem stimmel.

Ha meg nem a jelenlétedben teszik, csak kihallgatod, akkor magadnak szerzel rossz perceket, de megszabni soha nem fogod tudni, hogy egymással mit beszélhetnek.

2021. febr. 5. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Hogy kell ezt elképzelni?

Ott laksz náluk, ülsz a konyhában és a fejed felett az anyós és a sógornő rólad beszél, valami kellemetlen dolgot? Akkor kinyitod a kicsi szádat és megvéded magad! Vagy a füledet a falra tapasztva hallod, hogy kitárgyalják, hogy megint ronda zöldséget hoztál a boltból? Kicsit írhatnál bővebben!

2021. febr. 5. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Volt olyan, hogy a hátam mögött kibeszéltek, de szerintem ez mindenhol így megy. Úgysem tudnék 100%-ban megfelelni nekik, és mindig lesz, ami nem tetszik nekik. Ez van. Amúgy jól megvagyunk.
2021. febr. 5. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Persze,hogy volt.Ültünk és a férjem mutatott egy fotót a hugának, hogy nézze meg milyen jól nézek ki a fotón.Na a huga elkezdte,hogy nincs neki semmije, mi szépség van rajta stb.A férjem megpróbált magyarázkodni, de sajnos a hugáé volt az utolsó szó.Mióta ismerjük egymást meg tudna ölni a féltékenységében.A férjemet is magának szeretné,hogy elõbb õ és aztán én, ugyanezt csinálta a másik sógornõmmel is. A lényeg az,hogy én nem reagáltam le, hogy õ miket mond rám, nagyon fájt volna neki, ha kinyitom a számat, mert sajnos semmi nõiessége nincs.Mindig próbálja uszitani a férjemet is rám,

saknos van amikor eléri a célját.Sajnos ez van!

2021. febr. 5. 10:09
 6/10 Metionin ***** válasza:
86%
A jelenlétemben nem mernek, a hátam mögött viszont aktívan jár a szájuk.
2021. febr. 5. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha nemnvagy ott es ugy kjbeszelnek az mindenhol.van. Nem.kell vele foglalkozni.

Ha ott vagy es melletted beszelnek ki teged es teged levegonek neznek, akkor meg szolalj meg es mondd, he en is itt vagyok, nem.ertem mi a gond ezzel vagy azzal, amit most beszeltek rolam.

Ha csak nem.vettek eszre vagy azt hiszik nem hallod, kkor meg tudasd veluk vagy utalj ra, hogy hallod oket! Jo esetben iylenkor abbahagyjak a kibeszelesed.

2021. febr. 5. 13:21
 8/10 anonim válasza:
58%
Igen, voltam pont ilyen helyzetben. Anyós beszélgetett sógorommal. Bent voltak a konyhában, én a teraszon, és nyitva volt az ablak. Banális dolgon ment a kibeszélés, de gyűlölködve. Akkor szembesültem vele, hogy anyós mennyire nem kedvel. Férjemnek elmondtam,mert látta rajtam, hogy mennyire szomorú lettem. Elhitte, mondta, hogy igen, az anyja ilyen, mások háta mögött beszél. Kérdőre vonta az anyját, ő bocsánatot kért tőlem, de nem a kibeszélés miatt, hanem, mert az adott témában végül nem volt igaza. Mondanom sem kell, hogy azóta én sem kedvelem anyóst. Ha muszáj, elvagyunk, de nem keresem a társaságát.
2021. febr. 6. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Ki hát... Rendes forgatókönyvet írhattak, hogy hogy tegyenek tönkre lelkileg együttes erővel állítom. Összejátszottak.

Az összejátszásról...Egyszer anyósom szülinapi partit tartott és ugye fb-re mindig posztolt képet amin kizárólag a lányával szerepel és mennyire szereti, olyan 2 hetente mindig rakott ki ilyet. Fiával nem csinált soha, őt nem rakta ki hogy mennyire szereti, csak a csajt. Hogy ne legyen kínos a helyzete, tuti megbeszélték otthon azt is vagy ott helyben, mert elvonultak ketten a mosdóba, hogy nem anyós lesz a fotós kezdeményező, hanem majd a lánya legyen az. Azt pedig férjem amúgy sem "veszi fel", mert a huga utálja őt (persze engemet is) és vele már nem óhajt ugye fotózódni. Mert ez ilyen teljesen elfogadott dolog. Annyira átlátszó volt... Mert ahogy hazamentek, már tolta is fel a netre a "családi" képet, ahol persze a férjem megint sehol nem volt.

Anyósék megbeszélnek MINKET. Ezért nem mondok el nekik, olyat amit nem akarom, hogy visszaéljenek vele.

2021. febr. 6. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla, hogy kibeszéltek volna. Persze, ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem tették. Viszont, jól elvagyok anyósommal és a sógorommal is, mindketten kedvelnek. Gondolom, a kapcsolatunk elején nyilván esett szó rajtam, mert bekerült egy "külföldi lány" a családba. De sosem beszéltek ki minket, vagy ilyesmi.
2021. febr. 7. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!