Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Eltiltható e a nagyi?

Eltiltható e a nagyi?

Figyelt kérdés
Adott egy rosszindulatú anyós, aki a fia életének megrontójának tart. Az unokával nem nagyon foglalkozott. A kapcsolatunk borzalmas. Rosszindulatú,alpári nő. Nem szeretném a gyerekem egy ilyen nő közelébe engedni. Nincs még 1 éves a kicsi. Elméletileg rokkant, mert papírja van róla, hogy nagyon rossz a szeme szinte vak, de csak akkor rossz amikor akarja..Meg sem tudja fogni a gyereket rendesen. Nem dolgoznak, az élettársa többszörös visszaeső bűnöző. Eltiltható e a gyerek bírósági úton tőlük valahogy? :(

2021. jan. 27. 16:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Állítása szerint miattam nem foglalkozott vele,mert nincs szabad bejárása az otthonunkba, nem akkor jöhet mikor ő akar és derogál neki, hogy szóljon mikor jönne. És őt nem zavarja ha éppen eszik az anyatejes gyerekem vagy alszik. Szerintem teljesen normális dolog, ha valakihez megy az ember előtte szól alkalmas e főleg ha kisbaba van, nem csak úgy beállít. És ma megfenyegetett, hogy akkor fog jönni mikor ő akar az unokájához, mindennap itt lesz ha tetszik hanem. Én szeretem a férjemet, a kis családunkat, de az anyósom ki nem állhatom és szét fogja rombolni a kapcsolatunkat főleg, hogy a férjem kissé anya pici fia, anyukának mindent lehet.
2021. jan. 27. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eltiltható. A te gyereked, te tudod, hogy mi a jó neki, és az ő jóléte a legfontosabb. Ha nem beszámítható, semmiképp se hagynám vele egyedül. Férjeddel kell a témában megegyezni, hogy értse a te álláspontod. Ha ilyeket mondd, hogy elveszi a gyerekedet, akkor szerintem a férjed melléd kell hogy álljon.
2021. jan. 27. 23:02
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Férjednek mondd meg, hogy ő is mondja meg neki: jelentse be, amikor jönni akar hozzátok, egyeztessetek előre. Mondd, hogy ez a gyerek érdeke (is), meg egyébként is, emberi kapcsolatokban így szokás.
2021. jan. 28. 03:47
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
A nagyi biztos szereti. Eltiltani suttyó parasztság, papírod van róla hogy érzéketlen vagy, meg klimaxolsz, de csak ha akarod.
2021. febr. 8. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Védőnőnek szólj mit javasol, mert a gyerek érdekét kell nézni, azaz a tiédet is mert a gyereknek szüksége van az anyjára. Nagymami valahol a gyerek után messze jön a sorban, ha megpukkad, akkor is. Nem veszélyeztetheti a ti egészségeteket.
2021. febr. 9. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!