Eltiltható e a nagyi?
Figyelt kérdés
Adott egy rosszindulatú anyós, aki a fia életének megrontójának tart. Az unokával nem nagyon foglalkozott. A kapcsolatunk borzalmas. Rosszindulatú,alpári nő. Nem szeretném a gyerekem egy ilyen nő közelébe engedni. Nincs még 1 éves a kicsi. Elméletileg rokkant, mert papírja van róla, hogy nagyon rossz a szeme szinte vak, de csak akkor rossz amikor akarja..Meg sem tudja fogni a gyereket rendesen. Nem dolgoznak, az élettársa többszörös visszaeső bűnöző. Eltiltható e a gyerek bírósági úton tőlük valahogy? :(2021. jan. 27. 16:47
11/25 A kérdező kommentje:
De privátban nagyon szívesen elmesélem a kapcsolatot a kedves nagyival aki nem volt eddig sem tiltva a gyerektől, vittük hozzá, alkalmakkor eljött de a mai nap megfenyegetett, hogy elveszi a gyerekemet..na ezek után érdekelne megtehetem e, hogy korlátozzam a láthatását. Nem vagyok egy hárpia csak ha kihozzák belőlem. De a gyerekem a világon a legfontosabb az ő érdekeit és boldogságát tartom szem előtt. Én lettem volna a legboldogabb ha van még egy szerető nagymamája aki normális és beszámítható.
2021. jan. 27. 17:31
12/25 anonim válasza:
Ja, mert a gyakori nem a meseszövő kamugépekről híres...
13/25 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
Es szerinted megis hogy "venne el" a gyereket? Ezt max akkor teheti meg ha a rosszabbnal is rosszabb körülmények kozott nevelnetek (de gondolom nem igy van). De miutan van egy "bűnöző" elettarsa, oda alapbol nem vinnek egyébként sem.
Ha nem birod, ne engedd be a hazba, illetve ne vidd el hozza. Ugy letudva.
Ferjed mit szol?
14/25 anonim válasza:
Szerintem eltiltható.
Azt szeretném kiigazítani, hogy azért, mert vak, "nem tudja megfogni a gyereket", sok vak édesanyát ismerek, akik kezdettől fogva gondozzák saját gyermeküket.
Ezt csak a vaksággal kapcsolatban írtam, hogy ne tűnjön úgy: azért nem tudná megfogni a gyereket, mert vak.
15/25 anonim válasza:
Semmiféle láthatási joga nincsen a nagyinak, ha akar mehet a gyámhatósághoz nagyszülői kapcsolattartásért. Mi végigcsináltuk, az én apósom és anyósom egy tragédia, napestig sorhatnám a húzásaikat. Mi nem is tartjuk velük a kapcsolatot 11 éve, a kisebbik gyerekünkről nem is tudnak, pont hogy ne kelljen újra ezt a hercehurcát végigcsinálni.
16/25 anonim válasza:
15- nem mesélnéd el ,mit műveltek, hogy ez lett a vége?
17/25 A kérdező kommentje:
13/ A férjem még nem nyilatkozott, tudja milyen az anyja, sokszor nem beszámítható. De sajnos ő nem látja benne a rosszindulatot, minden kívül álló látja, tudja de ő nem akarja tudomásul venni. El kell nézni a családjának mindent általában. Volt már egy ilyen vitánk anyóssal ahol közölte én vagyok a fia megrontója nem akart engem sem, se a házasságot se a gyereket. A férjem nem hitte el, szerinte úgy szeret anyós mint a saját lányát....
2021. jan. 27. 18:18
19/25 anonim válasza:
16-os. Nem szeretném, nincs ennyi időm, egy példát írok csak. Mindkettőnket ki akartak rúgatni a munkahelyünkről, ennek érdekében leveleket írtak. Mindketten vezető pozícióban vagyunk, nagyon rosszul érintett a dolog. De ez tényleg csak egy dolog, számtalan van még. Az viszont sokatmondó szerintem, hogy apósommal a 4 gyereke közül egy sem tartja a kapcsolatot, anyósommal már a saját anyja sem, miután kiforgatták mindenéből. 15. vagyok.
20/25 anonim válasza:
Azt írod nem foglalkozik az unokájával, akkor miért kéne eltiltani bírósági úton?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!