Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom anyja folyamatosan...

A párom anyja folyamatosan fúr a hátam mögött?

Figyelt kérdés

A párom édesanyja mindig negatív megjegyzéseket tesz rám de csak a hátam mögött. A szemembe mindig kedveskedik és látszatra mindig azt mutatja hogy minden rendben van. A párom is mindig mondja mennyire kedvel az anyukája. De eközben rendszeresen alám tesz. Nem feltűnő módon de például azt mondta a barátomnak mikor összeveszett a haverjaival hogy haragszanak rá mert túl sokat van velem (ami egyáltalán nem igaz, majdnem minden nap jár a haverjaival edzeni még mi találkozunk egy héten 2-3alkalommal, ahogy meg tudjuk oldani). De nem ez volt az egyetlen eset csupán minden szavában vagy megjegyzésében ott van az áskálódás vagy a szándék hogy fúrjon. És az a legnagyobb baj hogy a párom ezt észre sem veszi, mindig minden ilyesmit elmond és nem érti miért akadok ki rajta meg miért esnek rosszul, merthogy ezeket ő nem úgy gondolja meg “nem rosszból mondja”.

Tudom hogy itt gyiken sokan azt látják megoldásnak hogy “SZAKÍTS VELE AZ ANYJA FOGJA BEFOLYÁSOLNI AZ EGÉSZ ÉLETETEKET ÚRISTEN TŰNJ EL A SÜLLYEDŐ HAJÓRÓL!!!” De mi szeretjük egymást, nem a kapcsolatunkkal van problémám csupán azzal hogy nem tudom elengedni ezeket. Esetleg valaki aki hasonló cipőben jár? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Még csak beszélni sem tudok vele mert ezeket nyilván nem nekem mondja. Vagy valakinek valami tuti tipp hogyan “sz*rjam le”?

2021. jan. 26. 02:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Állítsa le a párod. Mi távkapcsolatban kezdtük és a szülei elkezdték mondani, hogy: “biztos jó döntés ez? Nem kéne visszamenned az exedhez?” Stb.. A párom pedig megmondta nekik, hogy semmi közük nincs ilyen téren, hogy miért engem szeret és had döntse el ő kivel van együtt. Plusz közölte, hogyha még egyszer bele akarnak szólni a kapcsolatunkba onnantól nem beszél velük.

Természetesen amióta nincs távkapcsolat meg a szülei is megismertek szeretnek. A párod is mondhatna 1-2 ilyesmi mondatot az anyjának (de ne olyan radikálisan, mint az enyém🤦🏼‍♀️)

Másik oldalról ha nem szól a párod, közöld anyóspajtival, hogyha gondja van közölje a szemedbe:D

Az én szüleimmel legalábbis ilyen a kapcsolata a páromnak :)

2021. jan. 26. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Figyelj, kérdezd meg a párod anyját, vagyis amikor valaki mond valamit, akkor szembesitsd õket egymással.Lehet a barátainak nem tetszik,hogy együtt vagytok.
2021. jan. 26. 11:25
 13/16 anonim válasza:
83%
Nem értem milyen fogyatékos mínuszolgat mindenkit , segítség kell , mindenki elmondja amit gondol , erre jön ez . Vicc.
2021. jan. 26. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
20%
Akkor is egy btlan faπna az anyosod. Ha parod semmit se vesz eszre es ot vedi te meg arra..jovagy neki. Akkor ha ennyi eszed van maradj vele es a mama majd megmondja hova finghatsz..
2021. jan. 26. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Azonkívül, hogy azt mondta állítólag, hogy túl sokat van veled, ez egyáltalán nem fúrás. Még miket mond, ami szerinted fúrás?
2021. jan. 27. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Amugy!! Most ugrott be par regi emlek..csakugye az a kis ido miota az elettarsa lettem az elettarsamnak megszepitette a dolgokat. Szoval mikor nem eltunk egyutt..tehat messze nem voltam elettars,akkor a parom anyja ritkan de kiverte a hisztit hogy miert nem megyek gyakrabban aludjak ott mert a fia mindig nalunk van es alig latja ami igaz is volt de ez a mi dolgunk volt. Majd hogy miert nem visszuk ha megyunk X varosba pedig van ferje. Szoval ezt az alig latlak fiam se hetkozben se hetvegen mert a baratnodnel vagy inkabb jojjon at az a kislany temat nalam is megcsinalta. Hogy alig latja..es? :D semmi se valtozott amugy csakazert is 2 hetente mentem oda parom pedig kb minden nap hozzam
2021. jan. 27. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!