A párom anyja folyamatosan fúr a hátam mögött?
A párom édesanyja mindig negatív megjegyzéseket tesz rám de csak a hátam mögött. A szemembe mindig kedveskedik és látszatra mindig azt mutatja hogy minden rendben van. A párom is mindig mondja mennyire kedvel az anyukája. De eközben rendszeresen alám tesz. Nem feltűnő módon de például azt mondta a barátomnak mikor összeveszett a haverjaival hogy haragszanak rá mert túl sokat van velem (ami egyáltalán nem igaz, majdnem minden nap jár a haverjaival edzeni még mi találkozunk egy héten 2-3alkalommal, ahogy meg tudjuk oldani). De nem ez volt az egyetlen eset csupán minden szavában vagy megjegyzésében ott van az áskálódás vagy a szándék hogy fúrjon. És az a legnagyobb baj hogy a párom ezt észre sem veszi, mindig minden ilyesmit elmond és nem érti miért akadok ki rajta meg miért esnek rosszul, merthogy ezeket ő nem úgy gondolja meg “nem rosszból mondja”.
Tudom hogy itt gyiken sokan azt látják megoldásnak hogy “SZAKÍTS VELE AZ ANYJA FOGJA BEFOLYÁSOLNI AZ EGÉSZ ÉLETETEKET ÚRISTEN TŰNJ EL A SÜLLYEDŐ HAJÓRÓL!!!” De mi szeretjük egymást, nem a kapcsolatunkkal van problémám csupán azzal hogy nem tudom elengedni ezeket. Esetleg valaki aki hasonló cipőben jár? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Még csak beszélni sem tudok vele mert ezeket nyilván nem nekem mondja. Vagy valakinek valami tuti tipp hogyan “sz*rjam le”?
Ha másokat (párodat, párod haverjait stb.) nem tudja ezzel ellened fordítani, akkor hadd fúrjon, magát mérgezi csak ezzel a folyamatos áskálódással, negativitással. Te egyszerűen ne pörögj ezen a témán, vannak olyan emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni.
De egyébként miért nem ülsz le vele és kérdezel rá teljesen célzottan erre?
" azt mondta a barátomnak mikor összeveszett a haverjaival hogy haragszanak rá mert túl sokat van velem"
Ebben mi a fúrás? Nyilván volt oka, hogy a haverok összevesztek vele.
Átmentem ezen pár évtizede, felesleges vele leülni megbeszélni. Én is próbáltam, nem is egyszer. Nálunk mondjuk durvább dolgok voltak. Felesleges a párodat ezzel szembesíteni, úgysem hiszi el, amíg nem látja.
Meg kell várni, amíg anyós hibázni fog, aztán utána az határozza majd meg a kapcsolatot, ahogy a párod reagál az egészre.
majdnem minden nap jár a haverjaival edzeni
Oszt hova, mert csak a versenysport edzései engedélyezettek, de oda nem haverokkal járunk ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!