Anyóssal összevesztem, mert nem vagyok hajlandó cseléd /taxisofőr lenni, igazam van? Részletek lejjebb
A férjem sorozatos visszaeső, ami az ittas vezetést illeti. Eltiltás alatt már többször ittasan vezetett, már volt és újabb ügye van folyamatban ebből kifolyólag.
Az anyós szerint mivel nincs jogsija, nekem kell, mint feleségnek őt autón fuvarozgatni ide-oda, mert ez a házasságba tartozó olyan dolog, hogy egymást segítjük.
Ezzel nem értek egyet, mert nem vagyok cseléd/taxisofőr, hogy mivel nincs a férjemnek saját hibája miatt jogsija, én hordozgassam őt mindenhová és én vezessek örökké. Mit képzel mégis anyós?
Miért nem tartja be a férjem a törvényt, ha betartaná, lenne jogsija. Miért kellene kihasználni a feleséget, mert elcseszte a jogsiját?
"Lepontozó hideg pitsák, akik a rossz, kihűlt házasságotokban vegetáltok! Főjetek a saját keserű levetekben! Ti már biztos nem szeretitek a férjeteket. Lehet, hogy már rég elvált asszonyok vagytok. Vagy otthagyott nők. Vagy vénlányok."
Jaaaajjj ne haragudj, hogy ilyen "ellenségesen" viszonyultunk hozzád, amikor te olyan barátságos voltál 😂😂
Köszönöm a válaszokat.
A 24/26-os válaszadó válasza a legegyértelműbb, de mindenki véleményét köszönöm.
Nem maradok ilyen alakkal, ez nyilvánvaló, csak még abban a "szakaszban" vagyok, hogy nekem kell(ene) fuvaroznom egy olyan embert, aki sorozatosan megszegi a törvényt.
Mellesleg a mentalitása, a modora másokkal szemben sem egy olyan, hogy megdicsérhetné bárki is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!