Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal összevesztem, mert...

Anyóssal összevesztem, mert nem vagyok hajlandó cseléd /taxisofőr lenni, igazam van? Részletek lejjebb

Figyelt kérdés

A férjem sorozatos visszaeső, ami az ittas vezetést illeti. Eltiltás alatt már többször ittasan vezetett, már volt és újabb ügye van folyamatban ebből kifolyólag.

Az anyós szerint mivel nincs jogsija, nekem kell, mint feleségnek őt autón fuvarozgatni ide-oda, mert ez a házasságba tartozó olyan dolog, hogy egymást segítjük.

Ezzel nem értek egyet, mert nem vagyok cseléd/taxisofőr, hogy mivel nincs a férjemnek saját hibája miatt jogsija, én hordozgassam őt mindenhová és én vezessek örökké. Mit képzel mégis anyós?

Miért nem tartja be a férjem a törvényt, ha betartaná, lenne jogsija. Miért kellene kihasználni a feleséget, mert elcseszte a jogsiját?

2021. jan. 21. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Már rég kihasznál sok mindenben elég valószínű.Nem sokra tart. Alkoholista az a legnagyobb baj!!!!!!! Hogy lenne kötelességed? Nem gyerek, viselje a következményeket.Válj el, én is azt mondom, csak rosszabb lesz.
2021. jan. 22. 15:41
 22/26 anonim ***** válasza:
17%
Lepontozó hideg pitsák, akik a rossz, kihűlt házasságotokban vegetáltok! Főjetek a saját keserű levetekben! Ti már biztos nem szeretitek a férjeteket. Lehet, hogy már rég elvált asszonyok vagytok. Vagy otthagyott nők. Vagy vénlányok. Akkor is megkérdezem a feleségtől: SZERETED MÉG A FÉRJEDET? ÉRZEL MÉG SZERELMET IRÁNTA? Ezt tisztázd először magadban.
2021. jan. 22. 15:49
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
Én nemhogy kihűlt, de semmilyen házasságban nem élek, ettől még lepontoztalak mert eszetlen marhaságokat írsz :D semmi köze nincs ennek a szerelemhez. Ha a férj szeretné a feleségét, akkor nem akarná taxisnak használni a saját felelőtlen hülyesége miatt, hanem vagy letenné a piát, vagy nem vezetne bebaxva. Itt te, az anyós meg a férj ültök fordítva a lovon, ez a többi kívülálló véleményen és értékelésen is látszik. Mondjuk neked persze ettől még szíved joga "szerelem" címén a férjed a szolgájának lenni, de azért ne terjesszük már, hogy ez a normális.
2021. jan. 22. 17:56
 24/26 anonim ***** válasza:
96%
Én is lepontoztalak, pedig nagyon szeretem a férjemet, bárhova, kérdés nélkül elviszem ha megkér rá. A különbség csak ott van, hogy őt azért kell fuvarozni, mert nem szeretne éppen vezetni, fáradt vagy megivott egy pohár sört. Nem pedig azért mert mások életét kockáztatva, istent játszva ittasan a volán mögé ült, arról nem is beszélve, hogy nem csak egy alkalommal.(Azt már tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem több alkalommal vezetett ittasan hanem a rendőrök kapták el már többször, így valószínűleg nála ez volt a napi rutin.) Az én férjem nem egy mocskos alkoholista, aki ráadásul piásan vezet ezzel megkockáztatva több élet megnyomorítását. Én nem iszok, ha mégis akkor nem ülök autóba, hanem taxik hívok, tömeg közlekedek, gyalogolok, ha nagy a baj ott a mentő. Éppen ezért tudnám fuvarozni egy ilyen esetben, csak éppen nem tenném, mert saját kárán kell megtanulnia, hogy ilyet nem csinálunk, nivs rá semmilyen mentség vagy enyhítő körülmény és ez még a kisebb ár, hogy a rendőrök kapták el és nem tud autózni, meg is ölhetett volna valakit vagy megnyomoríthatott volna egy életre. A szeretet pedig nem egyenlő a pofátlan kihasználással, egy feleségnek nem az a dolga, hogy seggig nyaljon meg meghajoljon a férfi kedvét lesve, hanem az, hogy társként mellette legyen, amibe természetesen beletartozik az is, hogy ott segítünk egymásnak ahol tudunk. Én főzök, mosok, takarítok, ő autót szerel, rendezi a kertet illetve velem együtt viszi a háztartást. Ha az egyiknek nincs munkája a másik fizeti a csekkeket, ha egyiknek a szülőJe beteg, közösen gondozzák. DE!! az is beletartozik, ha a másik egy ekkorát hibázik megmondjuk neki, hogy egy ökör voltál, ezt nagyon csúnyán elb*sztad és próbálunk neki segíteni a problémájának a megoldásában nem pedig megvárjuk míg 2x-ra, meg 3x-ra is elköveti a hibát. Őszintén megmondom, szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de azokat is megértem akiknek ez a többszörös visszaesés válóok, szeretet ide vagy oda, az ember türelme véges és egyszer csak eléri azt a pontot amikor azt mondja én ebben már nem tudlak és őszintén nem is akarlak támogatni, mert nem látom rajtad az igyekezetet, hogy változni próbálnál helyette egyre mélyebbre süllyedsz a gödörben amit magadnak ástál.
2021. jan. 22. 18:38
 25/26 anonim ***** válasza:
96%

"Lepontozó hideg pitsák, akik a rossz, kihűlt házasságotokban vegetáltok! Főjetek a saját keserű levetekben! Ti már biztos nem szeretitek a férjeteket. Lehet, hogy már rég elvált asszonyok vagytok. Vagy otthagyott nők. Vagy vénlányok."

Jaaaajjj ne haragudj, hogy ilyen "ellenségesen" viszonyultunk hozzád, amikor te olyan barátságos voltál 😂😂

2021. jan. 22. 19:52
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A 24/26-os válaszadó válasza a legegyértelműbb, de mindenki véleményét köszönöm.

Nem maradok ilyen alakkal, ez nyilvánvaló, csak még abban a "szakaszban" vagyok, hogy nekem kell(ene) fuvaroznom egy olyan embert, aki sorozatosan megszegi a törvényt.

Mellesleg a mentalitása, a modora másokkal szemben sem egy olyan, hogy megdicsérhetné bárki is érte.

2021. jan. 26. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!