Anyóssal összevesztem, mert nem vagyok hajlandó cseléd /taxisofőr lenni, igazam van? Részletek lejjebb
A férjem sorozatos visszaeső, ami az ittas vezetést illeti. Eltiltás alatt már többször ittasan vezetett, már volt és újabb ügye van folyamatban ebből kifolyólag.
Az anyós szerint mivel nincs jogsija, nekem kell, mint feleségnek őt autón fuvarozgatni ide-oda, mert ez a házasságba tartozó olyan dolog, hogy egymást segítjük.
Ezzel nem értek egyet, mert nem vagyok cseléd/taxisofőr, hogy mivel nincs a férjemnek saját hibája miatt jogsija, én hordozgassam őt mindenhová és én vezessek örökké. Mit képzel mégis anyós?
Miért nem tartja be a férjem a törvényt, ha betartaná, lenne jogsija. Miért kellene kihasználni a feleséget, mert elcseszte a jogsiját?
Dumáljátok meg a férjjel, hogy örüljön annak, hogy nem okozott olyan balesetet, melynek maradandó fogyatékossággal, vagy még rosszabb kimenetellel járó sérültjei voltak.
Vegyétek rá, hogy fejezze be a törvénysértő magatartást és addig járjon tömegközlekedéssel.
15!
Dehogy tünet, csak kifogás. Apad ott hagyhatta volna az anyját és a te anyádat is. Nem tette, inkább alkesz lett. Nem tünet ez, max a gyávaság tünete.
Neked sincs semmi önbecsülésed, hogyha egy piással élsz együtt, de te tudod.
Normális - értsd NEM kapcsolatfüggő - nő elvált volna már rég, de ha neked jó, hogy a fizetés nagyrésze piára megy... hajrá.
Azt mondjuk nem értem, mit szeretsz egy büdös, részeg fazonban.
"Miért nem tartja be a férjem a törvényt, ha betartaná, lenne jogsija. Miért kellene kihasználni a feleséget, mert elcseszte a jogsiját?"
Ilyen hangnemben egy idegenről írok, nem arról az emberről, akivel szerelem fűz össze. Nagyon kegyetlen kérdések ezek. SZERETED TE MÉG EGYÁLTALÁN EZT AZ EMBERT???
(Nem érdekel, hogy a hideg-rideg dámák lepontoznak. Ha kell, ötvenszer megkérdezem ezt a kérdésfeltevőtől.)
Az olyan feleség, aki nem szereti a férjét, pusztuljon abból a házasságból!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!