A Momentum politikusa miért sértegeti újabban a taxisofőröket?
Kádár Barnabás: "Nem lesz a taxisofőrből AI-kutató, se kórházi ápoló..."
forrás: [link]
Szerintem a taxisofőrből lehet ápoló és kirekesztő az, aki ennek az ellenkezőjét mondja.
"Amikor a munkák jó részét algoritmusok végzik, akkor hiába lesz még magasan képzett munkaerőre és emberi gondoskodást igénylő munkahelyekre, az emberek egy jó része erre nem lesz mozgósítható. Nem lesz a taxisofőrből AI kutató, se korházi ápoló!"
Ez mitől sértegetés?
"Ez mitől sértegetés?"
Ha te taxisofőr lennél, nem sértődnél meg, ha valaki azt mondja, hogy azért vagy az mert túl buta vagy ápolónak? Vagy hogy emberi gondolkodásra képtelen vagy? Azt még megértem, hogy AI kutató professzor nem lesz egy taxisofőrből, de miért kell a taxisofőrt felhozni, mint a társadalom legalját, aki munkaképtelen lesz, mert buta? Ez sértő.
Taxis vagyok.
Nem leszek eü dolgozó, agykutató sem. A munkámat végzem, amit az én képességeim lehetövé tesznek.
Nem, nem fájt az igazság. És a Momentumnak tiszta szívböl drukkolok, söt a 24-i tüntetésen ott leszek.
Mert agysebész nem leszek, de gondolkodó ember viszont vagyok.
Takarodj vissza orbán sggbe, puli.
Érdekes világképe van a nYugger ne szavazzon, gyerek még nem kell.
Ő egyszem magában pont elég?
Egy arrogáns, pökhendi sznob csürhe, mindenkit fikáznak
akik nem nagyon szavaznak rájuk!
# 6/9
Az utolsó mondatig tényleg azt hittem, hogy normális ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!