Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjemnek, vagy nekem van igazam?

Férjemnek, vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Előzmények:

Anyósom egy szar anya volt. A gyerekeit eldobta magátol, ha új faszija lett. Mikor a nagy szerelem elmúlt, akár rendőrség árán is de visszarendezte őket magához. (Volt, h férjemet 7évesen szenteste tette ki otthontól, mert az új udvarló 2esben akart élni. Férjem az apjához ment. Fél év mulva anyós szakított, addig nem is kereste férjemet. Akkor fogta, és apósra hívta a rendőröket, mert ellopta a gyereket tőle.)

Férjem 16éves kora óta nem lakik vele, nem is igen tartják a kapcsolatot. 3éve voltunk együtt, mikor anyóssal elsöre találkoztam. Nem lettünk barátnők. Konkrétan burkoltan a fejemhez vágta, sose leszrk olyan jó, mint férjem exe (megjegyzem a csaj meglopta, megcsalta, a lopott pénzből a szakítás után 1hónappal hozzáment a szeretőjéhez, akitől akkor már terhes volt).

Terhes lettem (terveztük), anyós akkor került jobban képbe az életünkbe. Mindenbe belekötött. Miért eszek, miért kávézok, miért dolgozok, stb... én voltam a főellenség kb, mert veszélyeztetem az unokáját.

Megszületett a fiam. Kijelentette, ez nem az ő unokája, mert nem a férjemre hasonlít, hanem rám 🤦‍♀️ nem is láttuk többet, nem is hallottunk felőle. 1x nem kérdezte meg hogy hogy van a gyerek, semmi...

Ellenben ha én a facebookra tettem ki róla képet, mindet megosztotta, hogy így szeretem a kisunokám, úgy imádom... na besokalltam, megkértem ne osztogassa a képeim. Azokat a saját ismerőseimnek teszem ki, ismeretlenek nem látják. Nem akarom, hogy ő nyilvánosan osztogassa, a 2000+ismerőseinek, akiknek a nagyrészét nem is ismeri. Megsértődött. Nem hallottunk ismét egy darabig felőle.

Márciusban volt az esküvőnk. Nem volt meghívva. 6an lettünk volna összesen. Mégis beállított. Jelenetet rendezett, mert nem körülötte ugrált mindenki. Hazazavarta férjem.

Azóta megint eltűnt.

Azt a kérdésem amiért feltettem:

Tegnap beállított hozzánk anyós. Vasárnap délután, így szó nélkül, jópár hónap után. Mert nem voltunk nála karácsonykor. Most jutott eszébe. Sose voltunk nála karácsonykor... nem tudom miért érte váratlanul. Hozott a gyereknek mikulás ajándékot, meg karácdonyi ajándékot...

A mikulás ajándék egy nagy tábla milka volt. Kibontva, a fele hiányzott. Képes volt ideállítani vele.

Karácsonyra meg kapott egy ruhát, a turkálóból... 6hós méretben.21hós a fiunk .. hozott egy játék traktort, aminek a kereke hiányzott, a pótkocsija törött volt, egy üveg 4hós bébiételt, meg egy tesco gazdaságos gyümölcslének csúfolt valamit, tele tartósítószerrel, cukorral, és olyan borzalmas én nem innám meg, nem a gyerek.

(Hozzáteszem nem szegény, meg igazából ajándékot sem vártunk tőle)

Itt még 1 szót nem szóltam, pedig tudtam volna. Aztán elkezdte, hogy a gyerek milyen sovány, tuti nem főzök (2éves lesz, 3éves méretei vannak súlyban is, magasságban is). Mi az, hogy nem adom bölcsibe, mert nyugodtan visszamehetnék dolgozni, ne itthon növesszem a valagam, úgyse csinálok semmit... a gyereken is látszik, nincs vele foglalkozva, kupleráj van, kaja sincs) (1, a gyerek tövbet tud a korosztályánál, 2,patyolat rend volt, mindig az van, igy hogy váratlanul beállított sem értem a felvetését, nála meg leülni nem lehet a szeméttől, 3, a kaja meg nem tudom hogy jutott eszébe, ott volt a hűtőbe)

Na ott meguntam. Az ajándekait visszaraktam a szatyorba amibe hozta, a kezébe nyomtam a kabátjával együtt, azt kitettem itthonról.

Az én (vagyis mi) házunkban senkitől nem tűröm el, hogy így beszéljen velem. Emellett ilyen ajándékokat... félreértés ne essen, nem nagyravágyó vagyok, semmi ilyesmi. Ha nem hozott volna semmit sem érdekelne, de törötten, félig megevetten hogy hozhat ide akármit is. Az én pofámról égett le a bőr... meg 2éves gyereknek 4meg 6hós dolgok...

Most férjem haragszik rám. Egy az, mert legalább hozott valamit az anyja... a másik, meg hogy tehettem ki? Ő sem szereti, de el kellett volna nekem is viselni, amíg itt van... hát hogyne...

2021. jan. 18. 13:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%
Teljes mértékben neked van igazad. Azonban, a férjedet is meg tudom érteni. Gondolom, még mindig vágyik az anyja tö9rődésére, szeretetére, akkor is ha nem mondja.
2021. jan. 20. 12:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad volt!A férjed jelenlétében történtek a dolgok, ha igen akkor miért nem állitotta le?

Nekem a sógorom csinálja ezt,amikor jön, de a férjemet nem érdekli és igy én vagyok beállitva aki rossz, attól függetlenül, hogy nagyon sokat bocsájtottam neki.

2021. jan. 21. 12:11
 23/23 anonim ***** válasza:
79%
Anyósodnak egy élete van, ki akarja nyilván élvezni. Engem is sok minden zavar egyenlőre még leendő anyósomba, bűntudatom is van miatta minden nap, de próbálok megváltozni, mert így rosszban vagyok magammal is.
2021. jan. 30. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!