Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy reagálnál, ha mikor a...

Hogy reagálnál, ha mikor a párodnál vagy, após megkérdezné, hogy "és akkor most itt fogtok szexelni?"

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 11:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Én nem válaszolnék rá semmit, elengedném a fülem mellett.

Ha erre megismételné, akkor azt mondanám, hogy "Az előbb is hallottam Béla bácsi, csak nem szeretnék ilyen ízléstelen és tapintatlan kérdésre válaszolni!"

2021. jan. 14. 14:51
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Azért nem mindegy, hogy milyen volt a szövegkörnyezet?!

Pl.:

"és akkor most itt fogtok szexelni" a konyhaasztalon ahol éppen vacsorázok??

2021. jan. 14. 18:41
 13/22 A kérdező kommentje:
Párom szobájában voltunk, ő meg ott állt és osztotta a semmit...
2021. jan. 14. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Ez azért az após személyiségétől is függ. Az enyém például elég rendesen "be szokott szólni". Legalábbis nekem ez már annak számít. Én meg mindig mosolyogva visszaszólok neki. Szerintem ez a legjobb megoldás az ilyen helyzetekre. Frappáns, de nem túl bunkó válasz.

Mondjuk erre valami olyat mondtam volna, hogy: Majd dokumentáljuk is neked.

De először vagy a párodnál? Vagy ha nem akkor többször is beszólt az após? Vagy ez volt az első?

2021. jan. 14. 20:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Dehogy először. 2 éve vagyunk együtt, akármikor ott vagyok, valahogy mindig a mi szexuális aktivitásunk lesz a fő téma, rettentő zavaró már.
2021. jan. 15. 10:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy nyálát csorgató, gusztustalan vén f.sz!

Kérd meg a barátod, hogy állítsa le az apját, mert ha nem teszi, akkor te fogod és az nem lesz konfliktusmentes!

2021. jan. 15. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

15-re:

Hány évesek vagytok? Ha nem tinik, akkor barátod állítsa már le az apját.

Vagy párod anyja nem él ott? Ő nem képes szólni ezekért?

Érdekes egy család lehet.

2021. jan. 15. 10:36
 18/22 A kérdező kommentje:

Én 20, ő 22. De igen, ott él az anyja is, de csak nevet a dolgon. :)) eleinte én is nevettem, de van az a határ :))

De persze apuka viccnek szánja, csak rossz a humora.

2021. jan. 15. 10:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem humor, hanem valamilyen abnormalitás, ami körül állandóan forog az agya.

Vannak emberek, akiknek még az időjárásról is a politika és a térítés jut eszükbe, vannak akik folyton a szexre terelik a szót, még az idei paradicsomtermés kapcsán is.

Egyik sem normális, azelőtt az ilyen mániákus megszállottakat intézményben kezelték.

Nem vagy köteles eltűrni!

2021. jan. 15. 10:55
 20/22 A kérdező kommentje:

Most, hogy ezt olvasom, tényleg igazad van, mert ha csak egy zenéről is van szó, rögtön arról beszél, hogy arra milyen pózban és tempóban jó csinálni. Nem tabu téma a szex nála az biztos. Nálam sem, egyáltalán, de lehet velem van a baj, hogy én senki orrára nem akarom kötni a szexuális életemet...

Vagy például ha nálam van párom, vagy valahova elutazunk együtt, állandóan olyan üzenetekkel bombázza a fiát, hogy aztán "ne hagyja magát". Attól függetlenül, hogy nem előttem mondja, elég megalázó...

2021. jan. 15. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!