Hogy reagálnál, ha mikor a párodnál vagy, após megkérdezné, hogy "és akkor most itt fogtok szexelni?"
Én nem válaszolnék rá semmit, elengedném a fülem mellett.
Ha erre megismételné, akkor azt mondanám, hogy "Az előbb is hallottam Béla bácsi, csak nem szeretnék ilyen ízléstelen és tapintatlan kérdésre válaszolni!"
Azért nem mindegy, hogy milyen volt a szövegkörnyezet?!
Pl.:
"és akkor most itt fogtok szexelni" a konyhaasztalon ahol éppen vacsorázok??
Ez azért az após személyiségétől is függ. Az enyém például elég rendesen "be szokott szólni". Legalábbis nekem ez már annak számít. Én meg mindig mosolyogva visszaszólok neki. Szerintem ez a legjobb megoldás az ilyen helyzetekre. Frappáns, de nem túl bunkó válasz.
Mondjuk erre valami olyat mondtam volna, hogy: Majd dokumentáljuk is neked.
De először vagy a párodnál? Vagy ha nem akkor többször is beszólt az após? Vagy ez volt az első?
Egy nyálát csorgató, gusztustalan vén f.sz!
Kérd meg a barátod, hogy állítsa le az apját, mert ha nem teszi, akkor te fogod és az nem lesz konfliktusmentes!
15-re:
Hány évesek vagytok? Ha nem tinik, akkor barátod állítsa már le az apját.
Vagy párod anyja nem él ott? Ő nem képes szólni ezekért?
Érdekes egy család lehet.
Én 20, ő 22. De igen, ott él az anyja is, de csak nevet a dolgon. :)) eleinte én is nevettem, de van az a határ :))
De persze apuka viccnek szánja, csak rossz a humora.
Ez nem humor, hanem valamilyen abnormalitás, ami körül állandóan forog az agya.
Vannak emberek, akiknek még az időjárásról is a politika és a térítés jut eszükbe, vannak akik folyton a szexre terelik a szót, még az idei paradicsomtermés kapcsán is.
Egyik sem normális, azelőtt az ilyen mániákus megszállottakat intézményben kezelték.
Nem vagy köteles eltűrni!
Most, hogy ezt olvasom, tényleg igazad van, mert ha csak egy zenéről is van szó, rögtön arról beszél, hogy arra milyen pózban és tempóban jó csinálni. Nem tabu téma a szex nála az biztos. Nálam sem, egyáltalán, de lehet velem van a baj, hogy én senki orrára nem akarom kötni a szexuális életemet...
Vagy például ha nálam van párom, vagy valahova elutazunk együtt, állandóan olyan üzenetekkel bombázza a fiát, hogy aztán "ne hagyja magát". Attól függetlenül, hogy nem előttem mondja, elég megalázó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!