Hazudtam, nem tudom mit csináljak többi lent...?
A barátom anyja kérdezte, hogy a szüleim milyen egyetemet végeztek. De előtte kb 20 percig beszélt arról, hogy azok az emberek akiknek nincsen diplomájuk mennyire nem érnek semmit. Én nagyon megijedtem hiszen a szüleim nem végeztek egyetemet és hirtelen rávágtam, hogy igen természetesen van egyetemi végzettségük meg stb. É most nagyon félek, hogy kiderül, mert holnap találkozna először. Tudom, hogy hibáztam és nem kellett volna "szégyellnem" de egyszerűen nem akartam, hogy bárki lenézze vagy becsmérelje a családomat. Mert szerintem a legjobb emberek a világon, nagyon szeretem őket és természetesen nem úgy látom a dolgokat ahogyan anyós pajtás...
Esetleg valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék csinálni? (Tudom, hogy a hazug embert hamarabb és viseljem a tetteim következményeit meg stb de semmi rossz szándék nem volt mögötte.)
Azért nem vetném el a 4est.
A szerelemben háborúban dolog miatt sem, ami szerintem butaság mára. Az anyuka sem szeretné, hogy rajta ragadjon a gyereke.
Gondolj csak bele, ha nem a rövidtávú boldogságban gondolkozol, akkor viszont az őszinteség nyerőbb szerintem.
Ha tudod, előtte elmondhatod: "nincsen diplomájuk, tegnap kétségbe esés miatt mondtad hogy van".
Egyébként az olyan embereket, akik saját önbecsülésüket abból nyerik, hogy önmaguk előtt másokat leminősítve degradálnak, azokkal van a probléma, akár diplomások, akár nem.
Szerintem még nem az anyósod, felesleges így nevezni.
Szerintem semmi köze a vén krvának ahhoz, hogy a szüleidnek milyen végzettsége van. A szüleidnek nem kötelességük egy vadidegen vén ringyónak referálni a végzettségükről, akihez az égvilágon semmi közük nincs.
Ezenkívül áruld már el, mi a jó francért kell találkozni a szülőknek? Minek?! És miért emlegeted anyósként? Majd az esküvő után nevezd annak, kedveském, csak odáig el sem fogsz jutni!
Off. Anyósod? Tán házasok vagytok? Mert akkor nem az anyósod.
On. Nem kellett volna hazudni, főleg ilyen emberek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!