Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért szól bele, hogy mennyit...

Miért szól bele, hogy mennyit szellőztetek?

Figyelt kérdés
Tudom, piti baromság, de akkoris idegesít. Ma meglátogatott minket anyós, és azzal fogadott, hogy már megint szellőztetek, minek a fsznak szellőztetek állandóan. Ilyenekkel jött, hogy hidegek lesznek a falak, kihül a lakás. Múltkor kocsival ment el előttünk és tárva nyitva volt az ablak, aztán amikor jött haza még mindig ki voltak nyitva. Most komolyan azt figyeli mikor nyitogatom az ablakokat? Nálunk otthon az volt a szokás, hogy napi többször szellőztettünk és szerintem az a normális. A falra mászok tőle, ha benyitok valahová és állott a levegő. 29/f Ti mennyit szellőztettek?
2020. dec. 11. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Az irodámban (itthon dolgozok), itt kinyitom óránként 5 percre.

A hálószobát reggel alaposan átszellőztetem, kb. fél óra (fűtés nem megy, mert ott eleve éjjelre levesszük).

Konyhában igény szerint, ha kajaszag van.

Nappaliban reggel 5 perc, délután 5 perc.

2020. dec. 11. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

"Aki meg itt mindenkit lepontozott, kényeztesse a szájával az ablakkilincseimet."

Ez mekkora szöveg! Lopom, ha nem baj... :D :D

2020. dec. 11. 21:04
 13/16 kovpet ***** válasza:
82%
Múltkor volt itt egy kislány, akit az anyja csesztetett azzal, hogy nem szellőztethet, mert drága a fűtés. Na, neki kiszámoltam anno, hogy egy szoba gyors kiszellőztetése mennyibe kerül. Pontosan nem emlékszem, de pár forint jött ki, talán 5Ft?
2020. dec. 12. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Hiába szól, úgysem ér vele semmit. Csak nem fogadja el.

De mivel nem az ő háza és nem is laktok együtt, nem kéne ennyire zavarja...

Én is szellőztetek őszön tavaszon ezerrel. Nyáron is, de most már van klíma és 30 fokban a férjem azt begyújtja. Most is szoktam csak sokkal kevesebbszer mert fázok, de kell a friss levegő.

Én meny szemszögből mondom most, hogy anyósoméknál laktunk 2 évet és ők nagyon féltek a friss levegőtől... Engem a szúnyogháló zavart ami minden ablakon volt és amin nem, azt ki ne merjem nyitni. Hát én az ottani szobánkban akkoriban bizony kinyitottam az összes ablakot mert áporodott volt a levegő és a szúnyoghálón keresztül nem úgy jön a levegő. Hát istenem bejött a légy... De hogy ne legyen gond, be volt csukva az ajtó és nem ment ki hozzájuk semmi bogár. Őket nagyon zavarta, engem meg az ő dolguk zavart de mivel nem otthon voltam, ennyibe szólhattam bele abba az 1 szoba dolgába.

2020. dec. 12. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Juuj anyám is ki tud akadni, hogy sokat szellőztetünk🙈 Ok, náluk száraz a levegő, de nálunk nagyon magas a páratartalom. És hiába van tisztaság mégis bebüdösödik a levegő.
2020. dec. 12. 21:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ên is sokat szellőztetek...4 állat van itthon, sokszor kiengedem az erkélyre őket nézelődni.
2020. dec. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!