Miért szól bele, hogy mennyit szellőztetek?
Az irodámban (itthon dolgozok), itt kinyitom óránként 5 percre.
A hálószobát reggel alaposan átszellőztetem, kb. fél óra (fűtés nem megy, mert ott eleve éjjelre levesszük).
Konyhában igény szerint, ha kajaszag van.
Nappaliban reggel 5 perc, délután 5 perc.
"Aki meg itt mindenkit lepontozott, kényeztesse a szájával az ablakkilincseimet."
Ez mekkora szöveg! Lopom, ha nem baj... :D :D
Hiába szól, úgysem ér vele semmit. Csak nem fogadja el.
De mivel nem az ő háza és nem is laktok együtt, nem kéne ennyire zavarja...
Én is szellőztetek őszön tavaszon ezerrel. Nyáron is, de most már van klíma és 30 fokban a férjem azt begyújtja. Most is szoktam csak sokkal kevesebbszer mert fázok, de kell a friss levegő.
Én meny szemszögből mondom most, hogy anyósoméknál laktunk 2 évet és ők nagyon féltek a friss levegőtől... Engem a szúnyogháló zavart ami minden ablakon volt és amin nem, azt ki ne merjem nyitni. Hát én az ottani szobánkban akkoriban bizony kinyitottam az összes ablakot mert áporodott volt a levegő és a szúnyoghálón keresztül nem úgy jön a levegő. Hát istenem bejött a légy... De hogy ne legyen gond, be volt csukva az ajtó és nem ment ki hozzájuk semmi bogár. Őket nagyon zavarta, engem meg az ő dolguk zavart de mivel nem otthon voltam, ennyibe szólhattam bele abba az 1 szoba dolgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!