Miért szól bele, hogy mennyit szellőztetek?
Figyelt kérdés
Tudom, piti baromság, de akkoris idegesít. Ma meglátogatott minket anyós, és azzal fogadott, hogy már megint szellőztetek, minek a fsznak szellőztetek állandóan. Ilyenekkel jött, hogy hidegek lesznek a falak, kihül a lakás. Múltkor kocsival ment el előttünk és tárva nyitva volt az ablak, aztán amikor jött haza még mindig ki voltak nyitva. Most komolyan azt figyeli mikor nyitogatom az ablakokat? Nálunk otthon az volt a szokás, hogy napi többször szellőztettünk és szerintem az a normális. A falra mászok tőle, ha benyitok valahová és állott a levegő. 29/f Ti mennyit szellőztettek?2020. dec. 11. 16:36
1/16 anonim válasza:
Ne latogasson meg. Szivesen. :D
N
2/16 anonim válasza:
Miért nem küldöd el a fenébe? A te lakásod, te fizeted a fütést, neki semmi köze hozzá-
3/16 anonim válasza:
Komolyan, ez legyen a legnagyobb gondod anyósoddal kapcsolatban, de tényleg. Egyébként én napi 3x szellőztetek télen, -nyáron ha otthon vagyok, szinte folyamatosan nyitva van minden ablak.
4/16 anonim válasza:
Alig, mert a férjem is sikítozik, hogy kihűl a ház. De ő mivel itt lakik, anyóssal ellentétben, van beleszólása. :D
5/16 anonim válasza:
Mindegy mit mondd, ha ő szereti az állott levegőt az ő baja. Ha kihűl a lakás vagy a falak az pedig a tied, mivel te fizeted a rezsit és nem ő. Én meg is mondanám neki, hogy ennyi plusz költséget nekem bőven megér a tiszta, friss ház és az egészségem. Te se foglalkozol vele, miért ül autóba és miért nem tömegközlekedik vagy sétál pedig az határozottan olcsóbb.
6/16 anonim válasza:
Amig fõzök, takaritok mindig nyitva van az ablak.Délutás is szellõztetek.
7/16 anonim válasza:
Talan az a baj h ez nem szelloztetes amit csinaltok... a szelloztetes 3 percig nyitva tartott nyilaszarokat jelent nem tobb!
8/16 anonim válasza:
Ilyenkor télen kétszer 5 percre nyitok ablakot. Bőven elég, és ennyi idő alatt nem hülnek ki a falak. Ha órákig nyitva van az ablak, akkor lehet nulláról felfűteni az egész házat, ami rengeteg energiapazarlás.
9/16 anonim válasza:
Télen hidegben én sem szellöztetek 5 percnél tovább mert kihülne a szoba teljesen , illetve fürdőt naponta 2x szellöztetjük kereszthuzatott csinálva .
Viszont tavasztól hidegek beálltáig egésznap nyitva lehetnek az ablakok.
10/16 A kérdező kommentje:
A lakásunk jól szigetelt, télen is nagyon meleg van annak ellenére, hogy a radiátorok csak félgőzön vannak, szóval nem fizetünk rá, ezért nem is értem. Mi eleve utáljuk a meleget, 22 fokban már végünk van. Bár tavaly nyáron, amikor kint 28 fokos szél volt, szintén az összes ablak nyitva volt, akkor az volt a baja, hogy megfáznak és huzatot kapnak a virágok. Nemtom. Ez a fétise biztos. Köszönöm a válaszokat! Aki meg itt mindenkit lepontozott, kényeztesse a szájával az ablakkilincseimet.
2020. dec. 11. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!